MENÜ

Olmadı Başkan!

Abone Ol Google News

“Ben çökersem, Beşiktaş çöker”. “Mayıs’ta adayım yüreği yeten varsa karşıma çıksın”. “Ben Beşiktaş’ı, Dolmabahçe Sarayı’nın bahçesinden değil, Çağlayan Adliyesi’nden aldım”... Bu sözler Başkan Fikret Orman’a ait.

Haberin Devamı

Belli ki, son haftalardaki taraftar tepkisi ve yapılan eleştiriler Başkan’ın dengesini fena bozmuş. Başkan haklıyken verdiği tepkiler ile haksız duruma düştü.

Orman çok zeki biri. Konuştuğu her lafı tartar. Ama öyle bir hale gelmiş ki, sinirlerine hakim değil.

Başkan yalnız. Etrafında bir sürü işe yaramaz(!) var. Öyle ki, Başkan Orman beyaza, ‘siyah’ dese, ‘kral çıplağı’ oynayan bu zümre tasdik edecek boyutta...

Zira Başkan her kim olup da çökse Beşiktaş yıkılmaz. Kulüp başkanlığı bahçeden, adliyeden değil, kongreden alınır.

Binlerce üyenin oyu...

Beşiktaş’a rahmetli Seba’dan sonra aday çıkmaz, çıkarsa efsaneden sonra nasıl yönetir deniyordu. Serdar Bilgili ve Hasan Arat çıktılar. Ardından benzer konular gündeme geldiğinde; Orman ve Demirören rakip oldular. Daha sonra Bülent Deriş Ve Serdal Adalı da bir numara için soyundular.

Haberin Devamı

Camiada Ahmet Nur Çebi, Hürser Tekinoktay ve Erdal Torunoğulları’nın adları geçiyor. Renk vermeden çalışan başkaları da mevcut. Yani Beşiktaş Kulübü kimseye mecbur değil.

Aday çıkarır. Kazanmaya gelince... Şimdiden binlerce üyenin oyuna ipotek koymak da abes kaçtı.

Orman’ın bir hamlesi var

Maalesef kulüplerimizde başarı sadece futbola endeksli. Eğer takım şampiyon olursa, Orman’ın karşısına kimse çıkmaz. Çıksa da, şansı olmaz.

Takım ile bağlantısı kopan ve kriz yönetiminde sınıfta kalan Güneş, başarısız olursa Başkan da teknik ekip değişimine gider. Bu da son hamlesi olur.

Adalı’ya mı bırakacak

Camiada konuşulan şu; Orman şampiyonluk gelmez ise çekilip; yönetime aldığı Serdal Adalı’yı destekleyecek.

Adalı’nın eskiden kalma popülaritesi var. Yeni yönetimde ise bu kredisini tüketiyor. Hep cepten yiyor. Artık buna son verip üstüne koyma zamanı.

Orman ve ekibi ara dönemde transfer de yapacak. Ara dönemde kulüp çok sürpriz ayrılıklara da hazırlıklı. Babel, Pepe, Quaresma, Tolgay ve Oğuzhan gibi...

İsmail Ünal’ın izinde

Beşiktaş’ta Genel Sekreterlik yapan İsmail Ünal, Serdar Bilgili’nin Deniz Baykal’a özel ricası(!) ile Beşiktaş Belediye Başkanı olmuştu.

Bu kez de, Şafak Mahmutyazıcıoğlu için Orman’ın; Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüğü öğrenildi. Mahmutyazıcıoğlu Mart’taki yerel seçimlerde Beşiktaş Belediyesi Başkan adayı olursa şaşırmayalım...

YORUM YAZ