MENÜ

Oh be!..

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında deplasmanlarda yüzü bir türlü gülmeyen Beşiktaş, Trabzon’da bu handikapı da aştı. İlk yarı istediğini sahaya yansıtamayan Güneş’in ekibi, ikinci yarı maça ağırlığını koydu. Karadeniz’den üç puan ile dönen Kartal, zirveye iyice tutundu. En azından bir puan hedefleyen ev sahibi takımın gücü ve kapasitesi buna yetmedi.

Üç eksik var gol yok

Beşiktaş, Karadeniz’e; Quaresma ve Pepe gibi yıldızlarından mahrum geldi. Ev sahibi takımda da Burak yoktu. Bu isimlerin olmayışı belli oldu. Özellikle Q7 ve Burak’ın eksikliği karşılıklı pozisyon zenginliğini bitirdi. Kartal, orta alanı çok geniş bıraktı. Bu da Trabzon’un işine yaradı. Baskı kurmasına rağmen, gole gidemedi. Güneş’in ekibi, Love ve Talisca ile iki net golü kaçırdı. Talisca’nın vuruşunda Onur kalesini çok iyi kapadı.

Love yerlerde

Yeni transfer Love çok güçsüz. Her pozisyonda yerde kaldı. Trabzon’da Sosa gününde değildi. Abdülkadir’in bireysel çabaları ile ataklar geldi. Kucka’nın sahada varlığı ile yokluğu belli değildi. Güneş, 58’de Negrado hamlesi yaptı. Bu kez 70’i beklemedi!.. Buna karşılık Çalımbay da Yusuf ve Rodallega kozunu sahaya sürdü. Oyun bir anda değişti. Negredo’nun atağında Cener’in bindirmesi vardı. İspanyol oyuncu takip edip Babel’e; al da, at dedi. O da affetmedi: 0-1. Kartal gol sonrası kontrollü oynadı. Bordo-Mavililer her geçen dakika oyun disiplininden koptu.

Caner-Babel fişi çekti

Sakatlanan Adriano’nun yerine forma giyen Caner, sol tarafı felç etti. İlk golde olduğu gibi ikincisinde de, Babel’i kaçırıp skorun ikiye çıkmasına büyük katkı verdi. Hollandalı yıldız, Caner sonrası kaleye yakın oynayıp klasını konuşturdu.

YORUM YAZ