MENÜ

Napoli'de herkes onları soruyor!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sahil kenti olması sebebiyle ılıman bir havaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Nüfus olarak Roma ve Milano’nun ardından İtalya’nın en kalabalık kenti olduğunu, havalimanından çıkınca anladık. Her zaman İstanbul’un trafiğinden şikayetçi oluruz ama buradaki trafik neredeyse bizimkinden 10 kat daha fazla... Ek olarak kentin en büyük sorunu kapkaç ve hırsızlık... Bu sorunu bir türlü aşamadıklarından kente giriş yapan turistleri bu konuda özellikle uyarıyorlar.

Taraftar havaya girdi

Kent, şimdiden maça 1 gün kala havaya girmiş durumda... Napoli kenti sakinleri, takımlarına oldukça güveniyor... Milik’in sakatlığına rağmen takımlarının galip geleceğine inanıyorlar... Maç gününde 78 bin kişilik San Paolo Stadı’nın tamamının dolması beklenmiyor ama 70 bin kişilik bölümünün dolmasına kesin gözüyle bakılıyor. Konuştuğumuz Napoli sakinleri, “Bizim takım birinci, sizin takım da ikinci sırada grubu tamamlar” diyor...

Higuain için Gomez benzetmesi...

Napoli’li taraftarların, Gonzalo Higuain tepkisi de sürüyor... “O da sizin Mario Gomez gibi... Kalacağına söz verdi ama Juventus’a transfer oldu” serzenişinde bulunuyorlar... Türkiye’den geldiğimizi anlayan taraftarlar bize en çok Quaresma ve Talisca’yı sordu. Özellikle bu 2 futbolcudan çekindikleri net... İnsanları oldukça sıcakkanlı ve misafirperver... Umarız maç saatinde ve sonrasında da bu dostluk ortamı devam eder.

YORUM YAZ