MENÜ

Kupa beyi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, evinde 4-1 kazandığı maçın rövanşında Osmanlı karşısına çıktı. Kartal öne geçtiği maçta, iki dakika içinde yediği gollerle mağlup olsa da tur atladı. Güneş’in ekibi lig öncesi Başkent’ten moralli döndü.

Akıllar ligde

Evinde turu garantiye alan Beşiktaş, rövanşta hiç sıkmadı. Güneş’in yedek ağırlıklı kadrosu, risk almadı. Maçı dengede tutup, tüm enerjisini lige sakladı. Ev sahibi takım da, umutsuz olduğu için maç bitse de gitsek havası yarattı. Her iki takım bu anlayış ile soğuk havada sahaya çıkınca, maç da idman görünümünde geçti. Koca ilk yarıda, her iki kalede net pozisyon yaşanmadı. Mücadele, heyecan ve amaç da kalmayınca, futbolun güzellikleri ortaya çıkmadı.

Mitroviç-Medel öne çıktı

Kartal’da yedeklerden Medel ve Mitroviç iyi performans gösterdiler. Kampın yıldızı Lens, bunu maça taşıyamadı. Pepe’nin sakatlığının nüksetmesi ise şanssızlıktı. Oyuna ikinci yarı dahil olan Talisca, maça hava kattı. Ama yalnız kaldı. Yeni transfer Vida ise yabancı kontenjanına takıldı. Konyaspor’un ısrarla istediği Orkan, etkili olamadı. Osmanlıspor’da, Beşiktaş’ın aksine zirve yerine ligde kalam mücadelesi verdiğinden, kupayı umursamadı. Sürpriz için ortaya bir şey koymadı.

Goller geç geldi

Maçın son yedi dakikasına tam üç gol sığdı. Önce Lens’in ortasında, Mustafa kafa ile takımını öne geçirdi. Osmanlı, Cikalleshi ile önce eşitliği buldu. Ardırdan Mitroviç’in Aminu’ya yaptığı penaltıda yine aynı oyuncu sonucu belirledi: 2-1.

YORUM YAZ