MENÜ

Kupa beyi

Abone Ol Google News

Beşiktaş, normal süresi 1-1 biten maçta turu penaltılarda geçti. Sergen Yalçın’ın ekibi yarı finalde Başakşehir’in rakibi oldu.

Haberin Devamı

Golü attı, baktı

Yedek ağırlıklı kadrosu ile sahaya çıkan Beşiktaş, 13’te Oğuzhan ile öne geçti. Gol sonrası hız kesen Kartal, beş dakika sonra topu ağlarında gördü. Köşe atışından gelen topu herkes izledi. Abdülkadir kafa ile skora denge getirdi: 1-1. Karşılıklı ataklar ya savunma arasında eridi, ya da final vuruşlarındaki etkisizdik tabelaya yansımadı.

Tosun paşa sessiz başladı

Ara dönemde takıma katılan Cenk Tosun, ilk 11’de sahadaydı. Maç eksiği her halinden belli olan milli golcü, vasatı aşamadı. Aldığı paslarda; o bitirici gol vuruşlarından uzak kaldı. Ancak Cenk’in; hırslı ve arzu dolu mücadelesi, gelecek maçlar için umut verdi. Kanatlarda forma giyen N'Koudou ile Hasic vasatı aşamayıp etkisiz kaldılar. İki takımda da, öne çıkan kimse olmadı. Birbirinden kopuk geçen ilk yarıda, kontrollü futbol fazla heyecan yaratmadı.

Sergen hoca ne yapsın

Maçı uzatmaya götürmek istemeyen Sergen Yalçın, ikinci yarı tüm hamleleri yaptı. Cenk, N'Koudou, Atiba, Larin ve Aboubakar ile girilen pozisyonlardan gol çıkmadı. Geciken gol gerilimi tırmandırdı. Bu da zaman zaman oyun disiplininden kopmalara sebep oldu. Ev sahibi ekip ise tam aksine strateji geliştirdi. Savunmada kalıp, kontra atak denedi. Tur şansını en azından penaltılara taşımayı hedefledi. Sıkışan oyun seyir zevkini de olumsuz etkiledi. Uzatma dakikalarında Kartal adeta tek kale oynadı. Üst üste kaçan pozisyonlardan gol sesi çıkmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ