MENÜ

Komşu acımadı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, kadrosundan birçok isim ile yollarını ayırdı. Takıma yeni isimler katılsa da silik kaldı. Pandemi süreci içinde bir tane bile hazırlık maçı yapılamadı. Ljajiç, sakatlığı yüzünden takımı yalnız bıraktı. Tüm bunlara rağmen Şampiyonlar Ligi için Yunanistan’a umutlu gidildi. Zira tur atlayıp arkasını getirip Devler Ligi’ne ulaşmak tam: 25 milyon Euro demekti.

Haberin Devamı

İki isim yetti

PAOK, teknik, taktik ve kadro olarak Beşiktaş’ın gerisinde kapasiteye sahip. Bunu iyi bildikleri için; önce savunmayı düşündüler. Topa, ilk basıp kontra denediler. Pelkas ilk yarıda, iki asist bir gol ile oynadı. Resmi maçta bir gol atabilen genç Tzolis, iki gole imza attı. İlk yarıda yenilen üç golde, Sağ bek oynayan Lens ile, Vida ve Welinton’un büyük hataları vardı. Larin’in 37’de attığı gol, moral olsa da, tura yetmedi. Ersin bu yarıda Akpom’un ayağından penaltı kurtardı.

UEFA Avrupa Ligi’nde devam

Sergen hoca, ikinci yarıya Oğuzhan hamlesi ile başladı. Bu pas yüzdesini artırsa da, skora yansımadı. Yeni formaları ile tanışan; Mensah, N’Sakala, Welinton beklentilerin çok uzağında kaldılar. Yunan temsilcisi çok iyi kapandı. Sert oynadı. Kademe hatası yapmadı. Kanatlarda görev yapan, Lens ve N’Koudou silik kaldılar. Merkezden; Atiba, Oğuzhan ve Dorukhan’ın hamleleri yetersiz kaldı. Markajda kalan Larin, istediği topları alamayıp geri düştü. Tur için komşuya giden Kartal, hiç beklemediği skor ile elendi. Sergen Yalçın’ın ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde 3’ncü ön eleme turu ile Avrupa macerasına devam edecek. Maçta vatandaşı olan hakemlere itiraz eden kondüsyoner Stefano, kırmızı kart ile kendini saha dışında buldu. İtalyan hakemler; PAOK’un sert oyununa göz yumdu. Son dakikalar içinde, ceza alanında elle oynayan Yunan takımı aleyhine bir de net penaltıyı çalmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ