MENÜ

Kazanmayı unuttu

Abone Ol Google News

Oynadığı son altı resmi maçı kaybeden Beşiktaş, yeni sayfa açma adına Kasımpaşa önüne çıktı. İlk yarıyı önde kapatan Kartal, açıklar verdi. İkinci yarı anlaşılmaz şekilde yorulup, oyundan düşen Sergen hocanın takımı, ikram golle bir puan ile yetinmek zorunda kaldı. Tel tel dökülen Beşiktaş, taraftarını kahretti. Lige tutunmaya çalışan Kasımpaşa bir puanı haketti.

Haberin Devamı

Can verdi

Birbirinden çekinen iki takım, temkinli başladılar. Ortada geçen mücadale sıkıntı yaratmaya başladı. Tam da bu esnada Can çıktı sahneye. Gurbetçi oyuncu kendine pozisyon yaratıp, topu doksana gönderdi: 0-1. Beşiktaş, 12’de bulduğu gol sonrası, moral olarak öne geçti. Tam da bu esnada başlayan yağmur, fren oldu! Fizik olarak geri düşen Sergen hocanın ekibi çok kaçırdı. Tehlikeler yaratan Kasımpaşa da buna ayak uydurdu.

Batshuayi ‘Youla’ gibi

İngiltere’den büyük umutlarla alınan Batshuayi; oynadığı futbol, top kayıpları ve özellikle de kaçırdığı goller ile Souleymane Youla’yı hatırlattı. Belçikalı, bu performansı ile ne kadar daha sabrettirir kestirmek güç.

Haberin Devamı

Golü attı yattı

Kartal, ikinci yarı skoru koruma yoluna gitti. Bu da, rakibin işine yaradı. Sağlı sollu ataklar ile yüklenen Kasımpaşa, direk ve kaleci Ersin’e takılıp kaldı. Vazgeçmeyen ev sahibi takım 82’de skoru eşitledi. Eren’in yerden kestiği topu, Umut tamamladı: 1-1.

YORUM YAZ