MENÜ

Kazanma zamanı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, son iki maçta 5 puan bıraktı. Avrupa sınavından eli boş döndü. Ta m 12 eksikle mücadele etti. Oyunu, gençleri, pes etmeme gibi bazı konularda alkışlandı. Ancak bunlar günü kurtarmaktan öteye gidemedi. Zira futbol sonuç oyunu. Bu akşamki kritik maç, üç puandan daha ötesi önem arz ediyor. Avrupa dönüşü araya kayıpsız girmek önemli. Böylece yeni sayfa açmak söz konusu. Bunun aksi kimsenin aklından dahi geçmiyor.

Haberin Devamı

Kadroya dönenler önemli

Sakatlıktan çıkan; Alex, Vida ve Necip oynamak istiyor. Takım için üçü de kilit isim. Hem mevkisi hem tecrübesi ile böylesine önemli sınavda skora direkt etki yaparlar. Asıl önemli konu ise takım

olarak yukarı çıkabilmek. Bu durum tam olarak oturmuş değil. Kartal; Ajax genç takımı ile Amsterdam’da maç oynayıp sahadan 3-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Burada atlanan olay; Hollanda takımı 16, Beşiktaş 19 yaş grubunu oynattı. Şans bulan alttan gelen gençler; biz olduk, bitti gibi yanlışa kapılıp bulutların üstüne çıkmasınlar.

Sergen hoca belirler

Rıza Çalımbay, istikrarlı bir ekip kurdu. Sürpriz sonuçlar alıyor. İç ya da dış saha fark etmeden skora oynuyor. Burada, taktik dehası ile öne çıkan Sergen Yalçın’ın kadro tercihi ve hamleleri çok önemli. Skoru da bu belirleyecek. Rakibi iyi analiz edip, oyunu ona göre kurarsa kazanır. En küçük hatada ise sıkıntı yaşar. Batshuayi; hareketli, kolay adam geçiyor, pozisyona giriyor. Fakat final vuruşlarında bir Gomez veya Aboubakar etkisi ortaya koyamadı. Bu gece kendisi için bunu terse çevirme şansı yüksek. Zira ağır savunmaya karşı oynayacak olması büyük avantaj.

Haberin Devamı

Başkana tebrikler

Başkan Ahmet Nur Çebi, ilk kez hakem konusunda doğru yol izliyor. Bu konuda en çok haksızlığa uğrayan takımına yeni yol haritası çizdi. Maçın ardından değil, oynanmadan hakem yönetimi ile VA R sistemine karşı tepki koyup duruş gösteriyor. Adalet arayışını iş olmadan önlem amaçlı paylaşıyor nihayet. Tebrikler.

YORUM YAZ