MENÜ

Kartal'ın havası yerinde

Abone Ol Google News

Beşiktaş tam kadro derbiye hazırlanıyor. Dün idmanın medyaya açık olan kısmını özel olarak gözlemledik. Gökhan Töre dışında çalışmayan yoktu. Tesislerde önceki derbilerin aksine, sakinlik var. Sanki sıradan bir maç oynayacak gibiler. Gerginlik, stres ve benzeri olumsuzluklar yok. Oyuncular arası müthiş forma rekabeti, şakalaşmaları engellemiyor.

Haberin Devamı

Yedek yok

Takımın en önemli unsuru ise ayrım olmayışı. As, yedek fark etmiyor. Oynayan, oynamayan sadece aynı hedefe kilitlenmiş durumda. Futbolcular bu moral motivasyon ile hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Sergen hoca düşünceli

Teknik patron Sergen Yalçın ise bir hayli düşünceli. Takımı çalışırken, yardımcıları ile değerlendirmeler yaptı. Ardından saha ortasında yalnız başına uzun voltalar attı. Belli hoca kafasında çoktan maçı oynamaya başlamış. Sistem, taktik, kadro ve hamleler yapıp duruyor olmalı. Ümraniye ’de bahar öncesi soğuk rüzgarlar esse de Kartal'ın derbi atmosferi yerli yerinde. Ligin ilk yarısında Fenerbahçe favori gösteriliyordu, kaybetti. Bu kez durum tersi. Bu handikap kafaları karıştırsa da kimsenin aklından galibiyetten başka bir şey geçmiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ