MENÜ

Kartal'da eksik çok

Abone Ol Google News

İlk hazırlık maçında Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Sergen Yalçın'ın ekibi, Kayserispor önünde vasatı aşamadı. Yurt dışı kampını yapamayıp İstanbul'da kalan Kartal, fiziksel olarak çok geride. Ağır idman temposunun verdiği yorgunluk da öne çıkınca oyuncular istediklerini sahaya yansıtamadı.

Haberin Devamı

Son şampiyon Beşiktaş, tesislerinde oynadığı hazırlık maçını farklı kaybetti. Kayserispor önünde durgun gözüken Sergen Yalçın’ın ekibi vasatı aşamadı. Yurt dışı kampını yapamayıp, İstanbul ’da kalan Kartal, fizik olarak çok geride. Ağır idman temposunun verdiği yorgunluk da öne çıkınca, oyuncular istediklerini sahaya veremediler. Beşiktaş takımında öne çıkan kimse olmadı. Yeni isimler Salih ve Mehmet Topal da ortaya fark koyamadı. Sergen hoca tüm oyunculara şans verip, son durumlarını görme açısından önemli verilere sahip oldu.

Kayseri daha diri

Her iki yarıda hızlı ve etkili oynayan Kayseri ise tam aksi görünümde idi. Daha diri, çok koşup, sahanın her yerinde basan oyun yapısı ile etkili oldular. Maçı 3-0 gibi net skor ile kazanmasını bildiler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ