MENÜ

Kartal zirveye kondu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avrupa, lig ve kupada zorlu sürece giren Beşiktaş; şampiyonluk yarışında engelleri bir bir aşıyor. Kupada da yoluna devam eden Güneş’in ekibi, Gençlerbirliği’ni eli boş gönderdi. Kartal, Şampiyonlar Ligi’ne veda niteliği taşıyacak olan Münih maçı öncesi moral buldu.

Barça gibi oynadı

Beşiktaş bu sezonun en fazla pas trafiğini yaptı. Öyle ki, yirminin üstünde olumlu pasa rağmen, skor üretemedi. Barcelona taktiği bu açıdan Kartal’a yaramadı. Babel iki kez boş kale yerine, dışarı vurdu. Negredo kafa ile kaçırdı. Gençlerbirliği kalecisi Hopf, ilk yarıda rahat maç çıkardı. Lens’in orta şut karışımı vuruşu dışında, kurtarış yapacak pozisyon olmadı. Başkent ekibi tek pozisyonu son dakika içinde çift vuruşta buldu. Onda da Fabri, iyi yer tutup çıkardı.

Talisca affetmez

Ümit Özat, Talisca ve Negredo’ya sıkı markaj uygulattı. Bu iki oyuncu rakip savunma arasında kayboldu. Talisca gerilere gelip, buradan koşu yaparak pozisyon denedi. İlk hamlesinde de golü buldu. Tolgay’ın ara pasında savunma arkasına sarkıp takımını öne geçiren golü attı: 1-0. Gol sonrası iki takımın da sistemi değişti. Kartal, orta alanı daha kalabalık tuttu. Buna karşılık, rakip de uzun paslarda kontra denemeleri yaptı.

İlk onbir yaramıyor

Negredo, oyuna sonradan girdiği maçlarda büyük katkı sağlıyor. Geçen hafta Trabzon’da bunu bir kez daha gösteren İspanyol santrfor, dün gece ilk onbirde başladığı maçta silik kaldı. Quaresma’nın yokluğunda forma giyen Lens de, kayıpları oynadı. Tolgay, Atiba, Tosiç, Gökhan ve Medel ise takıma dinamizm kazandırdılar.

YORUM YAZ