MENÜ

Kartal yürekli Başkan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fanatik’in yazdığı üzere Başkan Yıldırım Demirören Mali Kongre’de yeni stat projesini açıkladı. 1800’e yakın üye projeyi ayakta alkışladı. 42 bin kişilik stat, 2010’dan itibaren hizmette olacak. Burası Başbakan’ın dediği gibi, ülkenin en modern ve prestijli stadına dönüşecek. Demirören 80 Milyon Euro maliyetli yeni projenin, kulübe yılda ortalama 30-40 milyon Euro getireceğinin müjdesini verdi. Son olarak Arsenal’ın Emirates Stadı’nı yapan dünyanın bir numaralı şirketi İnönü’yü baştan yaratacak. Böylece Başkan Demirören Fulya’dan sonra stat ve arkasından da Beşiktaş Üniversitesi ile bir çok ilke imzan atan başkan olarak akıllarda kalacak.
Kongre öncesi mali tablonun ibra edilmeyeceği yönünde çatlak sesler vardı. Ancak sağduyulu Beşiktaşlılar, şahsi menfaatlerini değil kulübü ön plana alarak izin vermediler. Konuşmacılar eleştirilerini açıkça dile getirdiler. Mali ve idari konularda başkan ve yöneticiler ayrıntılı bilgi verdiler.
Beşiktaş kongreden de yüzünün akıyla çıkmasını bildi. Şampiyonluktaki rakiplerinden Fenerbahçe evinde 3 puan bıraktı bu da Kartal’ın zirvedeki konumunu daha da sağlamlaştırdı. Şimdi geriye kalan Galatasaray derbisi... Beşiktaş’ın kupada Çaykur Rizespor’u eleyeceğini düşünüyoruz. Ancak Avrupa’ya ağır yara alarak veda eden Galatasaray, İnönü’ye farklı duygularla gelecek. Delgado’nun da takıma katılması Beşiktaş’ın avantajı. Bu maçta Siyah-Beyazlılar, Cimbom’dan çok maçın hakemini düşünmek zorunda. Çünkü sezon başından beri hakemler Beşiktaş’ın 9-10 puanını aldılar.
Denizli maçı dönüşü Ertuğrul Sağlam başkanın yanına gelip mali kongre öncesi başarı dilemiş, başkan da “Kongreyi falan düşünme kendi işine bak, bu takım çok kolay gol yiyor, önlem al” diyerek yol göstermiş... İşte Beşiktaş’ın kurtuluşu burada. Herkes üstüne düşeni yapacak, gerisi kolay...

YORUM YAZ