MENÜ

Kartal lige döndü

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Almanya’dan yorgun dönen Beşiktaş’da; Pepe ve Talisca’nın cezasına bir de Oğuzhan’ın yokluğu eklendi. Yetmedi, maçın başında geri düştü. İlk devre dökülen Kartal, sonradan açıldı. Üç puanı kapan Güneş’in ekibi zirve yarışından kopmadı. Caner’in vuruşu direkte patladı. Kocaman’ın ekibi derbiyi kaldıramadı.

Hakem kararı ile...

Derbinin hakemi Cüneyt Çakır ve yardımcıları net ofsaytı çalmadı. Fenerbahçe, Fernandao ile 8’de öne geçti. Bu hakem kararı ile gelen gol stres yarattı. Dev maça beklentilerin aksine, Beşiktaş değil, Fenerbahçe’nin baskılı başlaması dikkat çekiciydi. Golden sonra Babel kafa ile kaçırdı. Ardından Isla’nın Quaresma’yı indirmesine penaltı itirazları vardı.

Orta alan mücadalesi

Her iki takımda kontrollü oynadı. Atiba, Tolgay, Babel ilk yarıda çok durgundu. Adriano ve Gökhan da ataklara fazla destek olamadı. Quaresma iki kanattan etkili bindirmeler ve gol denemesi yaptı. Fenerbahçe’de, Dirar, Mehmet ve Fernandao öne çıkmasını bildiler.

Vida ile gelen heyecan

İkinci yarı bambaşka bir Beşiktaş vardı sahada. Alan daraltıp, sürekli atak denedi. 49’da Vida’nın kafasından bulduğu golle, oyuna ortak oldu. Tribünlerin de desteği ile kontrolü tamamen ele geçirdi. Güneş’in, Negredo hamlesi de gelince, derbi büyük heyecan ve bol pozisyonlara sahne oldu. Oyunu sete çevirip sadece kontra atak sistemine dönen Kocaman’ın ekibe ileride çoğalamadı.

Yok böyle bir gol

Her geçen dakika yorulup oyundan düşen Fenerbahçe, ileri çıkışlarda ve dönüşlerdepozisyon hatası yaptı. Negredo’nun atağında Q7 ayak dışı ile müthiş bir vuruşla attığı golle geceye iz bıraktı: 2-1. Portekizli yıldız, tekrar sahneye çıktı ve derbiye uzatmada nokta koydu: 3-1.

YORUM YAZ