MENÜ

Kartal kaybetmez

Abone Ol Google News

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, futbolculuk döneminde Kadıköy’de tarih yazmıştı. Bu kez hoca olarak bunu gerçekleştirmek istiyor. Vida, kaleci Ersin, Dorukhan ve Hasic yok. Dönen isim çok. Geçen haftayı eksik kadrosu ile kayıpsız geçen Beşiktaş, bu kez favori gösterilen Fenerbahçe’yi de yenmek istiyor. Sergen hocanın takımı, dev maça çok iyi hazırlandı. Mücadele gücünü öne çıkarıp galip gelmek istiyor. En kötü senaryo ise kazanamıyorsan kaybetme...

Haberin Devamı

Taktik değişken olacak

Sergen Yalçın, maçın taktiğini belirlemiş durumda. Buna göre alan savunması yapılacak. Önde oynayan Atiba ve Souza rakip ataklarda kademeye girecek. Topun olduğu yerde baskı uygulayıp rakip hataya zorlanacak. Kazanılan toplarda ise Cezayirli kanat oyuncusu Rachid Ghezzal ile karşı kaleye inilecek. Kara Kartal, savunmada kalmayıp deplasmanda olmasına rağmen hücum ağırlıklı futbolu tercih edecek. Bu sistem; maç içerisinde gidişat ve skora göre değişken olacak.

Başrol Aboubakar...

Josef de Souza ve Atiba Hutchinson’ın derbide ortaya koyacağı performans, Beşiktaş adına maçın gidişatını belirler. Bu ikili, atak kesip başlatmada önemli misyon üstleniyorlar. Kendi takımlarını oynatıp rakibe bu şansı tanımıyorlar. Bu özellik tam uygulanır ise direkt skoru belirlemiş olurlar. Bence bu karşılaşma, Vincent Aboubakar için patlama maçı olacak. Büyük umutlar ile transfer edildi. Henüz istenilen düzeyde değil. Dev maç öncesi çok iyi çalıştı. Mutlaka pozisyon da bulacaktır. Klasını konuşturup final vuruşlarında etkili olursa galibiyette başrol oynar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ