MENÜ

Kartal'ın adı yetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Güneş, “Şampiyonluk yarışında ilk dört maç kilit rol oynayacak..” demişti. Kartal için iyi başlamak önemliydi. Aynı şey ligde kalma mücadalesi veren Antalyaspor için de geçerliydi. Beşiktaş maçın başında geri düşmesine rağmen oyundan kopmadı. Babel, Quaresma, Oğuzhan ve Negredo gibi yıldızlar gününde olmasa da, kazanmasını bildi.

Siyah-Beyaz tezat

Beşiktaş için sezon başı; ‘iyi kamp dönemi geçirmedi, bu yüzden çok kayıp yaşadı’ iddiaları vardı. Bu kez de, devre arası fazla ağır tempo yakalayıp, yorgun düştü deniyor. Her ikisi de tartışmaya açık. Antalya önünde, ilk devre bir türlü tempo yakalanamadı. Çok pas yapma denemeleri zaman zaman öne çıktı. Dönen toplar ve atağa çıkarken kaptırılanlar, takımın hızını kesti. Bir de savunma hatasından gol yenildi. Charles’in 8’de attığı gole, Beşiktaş 30’da Atiba’nın asistinde Talisca ile karşılık verdi. Quaresma bu yarıda yan direğe takıldı.

Talisca isteyince

Brezilyalı yıldız istediği zaman neler yapabileceğini gösterdi. İki yan topta, iki gole imza attı. Maçı kopardı. İkinci yarının başında Emre önce Fabri, ardından üst direği aşamadı. Ardından Negredo kaçırdı. 54’te Q7’nin ortasına iyi yükselen Talisca kafa ile takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Vida, tecrübesi ile...

Kartal’da, Pepe ve Tosiç’in yokluğunda Vida’nın ne yapacağı merak konusu idi. İlk kez yeni forması ile tanışan Hırvat oyuncu bazı pozisyonlarda ağır kaldı. Bu handikapını da, yatarak yaptığı hamleler ile kapamasını bildi. Savunmayı tecrübesi ile toparladı.

Hamzaoğlu etkisi

Güney ekibi; Hamza Hamzaoğlu ile bir ivme kazanmış. Ancak kilit oyuncuların yokluğunda bunu skora yansıtamadı. Sadece mücadele, evinde güçlü rakibi karşısında puan almasına yetmedi. Eto’o’nun yokluğu forvet hattını bitirmiş gibiydi.

YORUM YAZ