MENÜ

Kartal fırsat tepti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada büyük avantaj yakalamıştı. Kendisine ters gelen Başakşehir önünde maça kötü başlayıp, geri düştü. Ev sahibi takımın son yarım saati bir eksik oynadığı maçta her türlü riski aldı. Güneş’in ekibi puan çıkaramayıp eli boş döndü. Avcı’nın takımı haftanın en karlısı olarak milli takım arasına girdi.

Orta saha ortada olmayınca

Beşiktaş orta alanı, en kötü maçını oynadı. Atiba-Tolgay uyumsuz, Talisca yalnız kaldı. Babel silikti. Adebayor, kale önüne kadar kovalayıp Lens’ten top aldı. Böyle olunca da, Başakşehir baskı kurdu. Avcı’nın ekibi, her iki kanattan yüklenip topu geriye çıkardı. 28’de Tolgay’ın kaptırdığı topta Elia bu tarz atakta takımını öne geçirdi: 1-0.

Santrfor farkı

İlk yarıda iki takımın santrforları arasındaki fark; siyah ile beyaz kadardı. Negredo rakip savunma arasında kayboldu. Öylece durup bekledi. Bulduğu topları hep ezdi. Takımını forvetsiz oynattı! Diğer yanda ise Adebayor. İstek ve arzu dolu. Her topa koştu. Pozisyona girdi. Sürekli hareket halinde olup, savunma dengesini bozdu. Geriye kadar gelip top çıkardı..

Talisca geri gelince

İkinci yarı Talisca ileride çakılı kalmayıp, geri geldi. Aldığı toplar ile takımını atağa kaldırıp, pozisyonlara soktu. Elia’nın atılması ile birlikte, oyun üstünlüğü tamamen Kartal’a geçti. Ancak, girilen bir çok pozisyonda gol sesi çıkmadı. Başakşehir’in tehlikeli kontra denemeleri de skora yansımadı.

YORUM YAZ