MENÜ

Kartal'dan tarihi fark

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligde gol sıkıntısı çeken Beşiktaş, kupada Manisa’ya patladı. Güneş’in ekibi taraftardan yoksun çıktığı Manisa maçını 9-0 kazandı. Kupa tarihinin en farklı skorunu yakalayıp bir ilke daha imza attı. Negredo, Lens ve Orkan’ın yıldızlaştığı maçta, Manisa tek pozisyona dahi giremedi. Turu ilk maçta geçen(!) Güneş’in ekibi hafta sonundaki dev derbi öncesi moral buldu.

Yedeklerden bir ilk

Sezon başından beri bir çok hazırlık maçı yapıldı. İlk on birde yer bulamayan, ya da az süre alan oyuncuların hiçbiri kendini gösterme adına öne çıkmıyordu. Dün bu görüntü terse döndü. Negredo golle başladı. Arkasını da getirdi. Lens, Fenerbahçe’de gösterdiği performansına yaklaştı. Üç gol atıp dikkat çekti. Bir diğer yeni transfer Orkan da öne çıktı. Bir gol iki asist ile oynadı. Her ne kadar rakip ile arasında güç farkı olsa da, ortaya konulan mücadale ve disiplin görülmeye değerdi.

Gol yağmuru

Maça hızlı başlayan Kartal, 15’de Lens’in pasında Negredo ile öne geçti. Ardından Lens, Orkan’ın topunda skoru 2-0’a taşıdı. Güneş’in ekibi ataklarını kesmedi. 33’de Medel’in pasında Orkan, şık golle farkı artırdı. Maçta ilk yarıda son sözü Lens söyledi: 4-0. Kartal ikinci yarı hız kesmedi. Negredo 68, 79 ve 86’da seriyi sürdürdü. Lens’in de bu yarıda bir golle katkı verdi. Suskun golcü Mustafa Pektemek maçın skorunu tayin etti: 9-0... Beşiktaş turu ilk ayakta garantiye aldı.

YORUM YAZ