MENÜ

Kartal'dan müthiş veda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sivas’ta üç puan bırakıp taraftarını üzen Beşiktaş, kupada sahne aldı. Osmanlıspor’u rahat geçen Siyah- Beyazlılar attığının iki katını da kaçırdı. Sezonun son maçını kazanıp rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı. Maçta bir diğer önemli konu ise Everton’a transferi an meselesi olan Cenk Tosun’un vedasıydı!

Pepe gibi olabilmek

Her maç banko oynayan Pepe, ilk onbirde. Doğru dürüst şans bulamayan Lens tatilde. Müthiş bir kariyere sahip olan Portekizli; istese izin alıp erken tatile çıkabilirdi. O, kalıp kupada oynamayı tercih etti. Quaresma, Babel ve Atiba da, aynı yolu izleyip profesyonellik örneği vardiler.

Fark rahatlatınca

Tüm ağırlığını Avrupa ve lige kaydıran Beşiktaş, kupaya da, ‘angarya’ gözü ile bakmadı. Vrsajeviç’in kendi kalesine attığı gol ile öne geçen Kartal, Negredo ve Cenk ile farkı açtı. Güneş’in ekibi 3-0’dan sonra ise frene bastı. Farkı artırıp turu ilk maçta garantiye alma yerine, top çevirip geri çekilmeyi tercih etti. Tam da bu dakikalar içinde, Doukara şık golle skoru 3-1’e taşıyan isim oldu. Uzatmanın son saniyeleri içinde Quaresma’nın frikikten attığı müthiş gol turun erken habercisi gibiydi: 4-1.

YORUM YAZ