MENÜ

Kartal çok kaçırınca

Abone Ol Google News

Bir yanda kazanıp liderlik koltuğuna oturmak isteyen Trabzonspor. Diğer yanda evinde kazanıp zirveden kopmak istemeyen Kartal. Maça gol ile başlayan konuk ekip, taktiksel hatalar ve yanlış oyuncu tercihleri ile geri düştü. Attığının iki üç katını kaçıran Kartal, uzatma golü ile yıkıldı. Paylaşılan puanlar Karadeniz ekibini liderlik koltuğuna oturttu. Beşiktaş takipten düştü.

Haberin Devamı

Uğurcan tek başına...

Konuk Trabzonspor, 5. dakikada Sörloth’un şık golü ile öne geçti: 0-1. Karadeniz takımı sanki ilk değil de son beş dakikada golü bulmuş gibi oynamaya başladı. Süreden çalıp, oyunu sadece savunma anlayışına çevirdi. Öne geçtikten sonra atağa dahi çıkmadı. Bu durum Beşiktaş’ın işine geldi. Atak üstüne atak geliştirdi. Kanatlar biraz etkili, forvet daha becerikli olsa, Kartal; ilk yarıda maçı koparacaktı. Uğurcan, Beşiktaşlılar’a tek başına karşı koydu.

Baskı galibiyete yetmedi

İkinci yarı müthiş taraftar desteği ile sahaya çıkan Sergen Yalçın’ın ekibi, oyunu tamamen karşı alana taşıdı. 57’de Burak’ın pasında Boateng skora denge getiren golü attı: 1-1. Bordo-Mavili takım reaksiyon veremedi. Baskıyı sürdüren Beşiktaş, 64’te ceza alanı içinde yaşanan karambolde Vida ile golü bulup öne geçti: 2-1. İki takımın kenar yönetimi hamleler yaptı. Ancak her geçen dakika Kartal’ın lehine işledi. Boateng’e ek olarak Burak, Elneny, Atiba ve Gökhan çok iyi oynadılar. Kartal kaçırdıkça kaçırdı. Sonradan oyuna giren Ekuban forvete hareket getirdi. Maç bitti derken, son sözü Sörloth söyledi: 2-2. Uzatmada gelen beraberlik ile Trabzonspor bir maç eksiğine rağmen zirveye kuruldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ