MENÜ

Kartal'a 1 puan yetmez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk isteyen Beşiktaş, yarıda kalan kupa derbisi sonrası sıkıntılar yaşadı. Tam toparlayacaktı ki, olmadı. Öne Fenerbahçe cephesinden gelen açıklama... Sonra TFF’nin kararı.. Son olarak dayönetimin açıklaması ortalığı toz dumana çevirdi. Bugün Galatasaray ile tarihi derbi var. Ancak Ümraniye’de böyle bir hava yok. Angaryadan öte görülmeyen kupa yüzünden şampiyonluk tehlikede. Şenol Güneş durumun farkında. Her ne kadar takımını motive etme adına çaba sarf etse de, yetersiz kaldı. Zira kendisi de çok gergin. Yaşananlardan haklı olarak oldukça rahatsız. Bunca kaotik atmosferin oluştuğu takımın derbiden alacağı beraberlik hedefe götürmez. Mutlak galibiyet beklentisi var.

Pepe’nin olması çok önemli

Pepe, savunmanın bel kemiği. Oynayacak olması çok önemli. Galatasaray’ın golcüsü Gomis ile bire bir mücadele edip rakibin forvetini etkisiz kılabilecek tecrübede. Gökhan Gönül, Dusko Tosic ve Adriano, savunma hattına duvar ören diğer isimler... Atiba-Medel ikilisi de orta alanın dinamoları...

Ön plana kim çıkar?

Bu akşamki karşılaşmada Kartal’a istediği galibiyeti; Talisca, Babel ve Quaresma 3’lüsünün performansı getirebilir. Özellikle Q7’nin gününde olması Siyah- Beyazlılar’ın istediğini almasını sağlayabilir.

Kısa Mesaj

Beşiktaş Yönetimi, kupa maçına çıkmama kararını çok yanlış zamanda aldı. Hukuki süreci tamamlamadan aceleci davrandı. En azından Galatasaray derbisinin geçilmesi, takım adına daha iyi olurdu. Bu oylamada sadece Ahmet Nur Çebi ve Emre Kocadağ’ın, tahkim ve diğer seçeneklerin değerlendirilmesi talebi de yetersiz kaldı.

YORUM YAZ