MENÜ

Karar anı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, lig, Avrupa ve kupada ilk yarının en kritik döneminde. Özellikle Galatasaray derbisi zirvede belirleyici olacak. Aynı şekilde Porto ile Leipzig maçları da Avrupa’da. Arada bir de Manisa kupa sınavı var... İşte tam bunların arefesinde yine Şenol Güneş’in milli takım olayı fırına sürüldü. Şu çok net; Lucescu ayrılsa bile Güneş A Milli Takım’a gitmez. Bu hocanın sözleri. Gitmesi ancak Sayın Erdoğan’ın özel isteği ile olabilir. Böyle de bir ortam yok.

Düşmanı dost yaptı

Bu sezon tüm oklar Beşiktaş’a çevrilmiş durumda. Sürekli darbeleniyor. İş öyle boyuta ulaştı ki, ‘düşman kardeşler’ diye lanse edilen Galatasaray ve Fenerbahçe; Kartal’a karşı ortak tavır içinde. Amaç Güneş’in ekibi üçüncü kez şampiyon olmasın! Saha içi ve dışında kuşatma altında tutulan Kartal, bunlara karşı koyacak kapasitede, ancak her ne olursa olsun bölünmeden. Tüm maçlar dolu tribün önünde kazanılıp, bu handikap aşılabilir. Bunlara bir de yaklaşan transfer senaryoları eklenecek. ,

Cenk ve Oğuzhan gidebilir

Kartal’da Oğuzhan, Cenk ve Tolgay’a ciddi teklifler var. Başkan Orman, Cenk için 23, Oğuzhan’a ise 20 milyon Euro ücret istiyor. Tolgay için belirlenen rakam yok. Eğer değerini bulurlarsa ayrılık kaçınılmaz olur. Elbette gidenler kadar gelenler de olacak. Vida 1 Ocak itibari ile Beşiktaş’ın oyuncusu. Fransız golcü Gignac için de hummalı çalışma var. Demba Ba dönüş yolunda. Emre Mor ve Emre Akbaba isimleri de hep gündemde. İşte Kartal böylesine yoğun gündem içinde üç cephede birden yol ayrımında. Önümüzdeki 40 günde, lig, Avrupa ve Türkiye Kupası’ndaki maçlar Güneş’in ekibinin yol haritasını çizecek. Bizlere de, yolun açık olsun demek düşüyor.

YORUM YAZ