MENÜ

Ismael'in kurtuluş maçı

Abone Ol Google News

Yeni sezona çalkantılı başlangıç yapan Beşiktaş’ta bu geceki maç kritik. Çok eleştiri alan Valerien Ismael; camiayı ikiye bölmüş durumda. Bir kesim, ‘sabretmek lazım çok erken’ diyor. Diğer bölüm ise, ‘geçen sezon 8 maç takımın başında idi. Yeni hoca değil ki’ karşılığını veriyor. Yapılan transferlerin katkısı, kadro tercihi ve hamleleri ile sistemi tartışılıp eleştirilen hale gelen Fransız hocanın kredisi az. Karagümrük sınavı bir anlamda; ya yeni, ya da sonun başlangıcı olma niteliği taşıyor..

Haberin Devamı

Weghorst uçurur

Hollandalı yıldız üçüncü kez baba olma mutluluğunu yaşıyor. Moral motivasyon olarak zirvede. Yıldız oyuncunun maç öncesi yaşadığı bu olumlu durum mutlaka sahaya yansıyacaktır. Şu da bir gerçek; Hollandalı ilerde yalnızları oynuyor. Her iki kanat ve merkez orta sahadan yeterince destek alamıyor. Oysa gol atmak kadar, attırmak için inanılmaz mücadele veriyor. Takım arkadaşı bulmakta zorluk çekiyor!

Cenk 11’de olmalı

Kartal’ın hücum hattındaki etkili ismi Cenk Tosun artık ilk 11’de olmalı. Milli yıldız, Weghorst’un rakibi değil, partneri olmalı. İki ayağını kullanan, hücum hattının her yerinde oynayabilen ve bitirici vuruşlara sahip bu futbolcunun, kulübede kalması ‘deli saçmalığı’ desek abartmış olmayız..

Haberin Devamı

Ghezzal oynamasa da olur

Cezayirli futbolcu hafta boyu takımdan ayrı kaldı. Sağ kanatta Rosier eski performansından uzakta. Önündeki Ghezzal bu açığı kapatıyordu. Yokluğunda oynaması beklenen Kenan’ın kapasitesi belli. Buna rağmen yardımlaşma ile, Atiba, Souza ve Welinton’da olduğu gibi yokluğu sorun olmaz gibi duruyor,

YORUM YAZ