MENÜ

İki takım arasındaki fark!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir tarafta ülkesi adına varını yoğunu ortaya koyup, Şampiyonlar Ligi’nde tarih yazan Güneş’in ekibi. Diğer yanda Beşiktaş ile oynayacağı lig maçını düşünüp, tam on oyuncusunu UEFA Kupası’na götürmeyen Avcı’nın takımı. İki hoca arasındaki; bu vizyon farkı sahaya da yansıdı. Sadece kazanmayı düşünen Kartal, bir puan olsun, bizim olsun düşüncesindeki Başakşehir. Kartal, gol için risk alıp yüklendiği son dakikalar içinde topu ağlarında gördü. Anında karşılık verdi, ancak arkasını getiremedi. Zirvede yarışında yara alan Beşiktaş; ilk kez üst üste dört hafta galibiyet yüzü göremedi.

Talisca’nın kötü futbolu!

Avrupa’da harikalar yaratan Beşiktaş, ligde sonuca gitmekte zorlanıyor. Başakşehir karşısına mutlak üç puan için çıkan Güneş’in ekibi, çok iyi mücadele etti. Beraberliği ön planda tutan Başakşehir karşısında, gol yollarında etkili olamadı. Bunda oynamayan Babel kadar; Caner, Lens ve Talisca’nın da kötü futbolu etkendi. Kartal ilk devrede pozisyona giremedi. Aynı şekilde kalesinde de net pozisyon vermedi.

Quaresma yetmedi

Portekizli yıldız, her iki kanatta gidip geldi. Göze hoş gelen hareketler yaptı. Gollük ortalar kesti. Duran top kullandı. Geriye kadar gelip atak başlattı. Ancak tüm çabaları bu devrede sonucu değiştirmeye yetmedi. Pepe, Adriano, Tolgay ve Atiba’nın da olumlu katkıları futbol adına izlenmeye değerdi.

Mossoro ve Emre tuttu

Başakşehir tüm planını rakibi oynatmama üstüne kurmuş. Bir de sürpriz gol bulursam diye de eklemiş. Orta alanda Emre ve Mossoro iyi top kullanıp, oyunu yönlendirdiler.

Güneş’ten üst üste hamleler

Beşiktaş birbirinden kopuk oynadı. Talisca sırtı kaleye dönük kaldı. Caner ve Lens kayıplardaydı. Güneş, Oğuzhan ve Negredo ile müdahale etti. Tamamen hücuma dönen Beşiktaş, zaman zaman arkada açıklar verdi. İşte 89’da gelişen atakta Kerim Frei düzgün şutla takımını öne geçirdi: 0-1. Üç dakika sonra Tosiç’in kafa golü, skoru belirledi: 1-1.

YORUM YAZ