MENÜ

Hücumdaki oyun sonucu belirler

Abone Ol Google News

Kritik sınav öncesi tam 8 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif olması büyük handikap oldu. Necip ve N’Sakala’dan sonra Valentin Rosier de dün takıma katıldı. Beşiktaş adına bu akşam belirleyici olan; Aboubakar ve Larin ikilisinin uyumu olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş zirve yarışında var olma maçlarına çıkıyor. Sergen hoca, haftaya oynanacak olan Fenerbahçe derbisinin anlam kazanması için bu karşılaşmayı galibiyet ile geçmek istiyor. Bu kritik sınav öncesi tam 8 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif olması büyük handikap oldu. Necip ve N’Sakala’dan sonra Valentin Rosier de dün takıma katıldı. Fiziki eksikleri olsa da oynama istekleri var. Kovid 19’dan ters çalım yiyen Kartal’da, ayrıca Ersin Destanoğlu da cezalı. Utku Yuvakuran, adele problemi yaşadı. Welinton’un sakatlığı tam geçmedi. Tüm bu sıkıntılara rağmen Beşiktaş, evinde üç puandan başka bir şey düşünmüyor.

Taktik belli...

Sergen Yalçın bu önemli maç öncesi taktik konusunda orta saha üzerinde durdu. Bu alanda topu fazla tutan, rakibe alan markajı yapıp oyun kurmasına engel olan ve hızlı ataklarla ağır savunmaya sahip rakibin üstüne gitmeyi planlıyor. Bunu yaparken de defanstaki sıkıntı yaşamama adına, takım savunmasına ağırlık verecek.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Kaptan Atiba, bu akşam çok farklı bölgelerde oynayabilir. Defans, orta alan hatta duruma göre bek... Kanadalı oyuncu, arkadaşlarını ateşleyen yapısı ve tecrübesiyle önemli sınavın kilit ismi.

Kim ön plana çıkar?

Aboubakar ve Larin’in uyumu var. Bu ikilinin performansı sadece Beşiktaş için değil maçın da önüne geçer. Milli takımdan gol ile dönen Aboubakar ve sakatlığı çabuk atlatan Larin moral olarak zirvedeler. İstedikleri topları almaları durumunda maçın da skorunu belirleyen isimler olurlar.

YORUM YAZ