MENÜ

Hiç yakışmadı

Abone Ol Google News

Ligde sıkıntılı sonuçlar alan Avcı’nın ekibi için Avrupa, düzlüğe çıkma fırsatıydı. Kadro değişimi ile sahaya çıkan Kartal, geri düştüğü maçı çevirip öne geçti. Ancak ikinci yarı skoru tutamadı. Uzatmalarda gelen goller farklı skora neden oldu. Beşiktaş’ta başta Karius olmak üzere, takım tel tel döküldü. Hamle yetersizliği yaşayan Avcı ve ekibi, olup biteni sadece izledi.

Haberin Devamı

Ne yaptın Karius

Beşiktaş, zayıf rakibi karşısında çok etkili başladı. Tam gol geldi, geliyorum derken de, topu ağlarında gördü. Karius, ceza sahasını terk edip topu ıskaladı. Sporar için topu boş kaleye yuvarlamak çok kolay oldu: 1-0. Bratislava’nın 15’te gelen bu ikram golü sonrası, Kartal hız kesmedi. Sağlı sollu ataklar ile yüklendi.

Öne geçmesini bildi

Avcı’nın ekibi baskıyı her geçen dakika artırdı. Ev sahibi takım abluka altından bir türlü çıkamadı. 29’da De Kamps’ın müdahalesi ile yerde kalan Ljajiç, penaltıdan skora denge getirdi. Uzatma dakikasında Nkoudou’nun ortasında kaptan Bozhikov’un ters vuruşu ilk yarının skorunu belirledi: 1-2.

Haberin Devamı

Böyle de goller yenmez

Beşiktaş zor atıp, kolay gol yiyor. 58’de öyle bir gol yedi ki, olacak iş değil. Sporar, savunmanın arkasına atılan topu, kapalı köşeden ağlara gönderdi. Savunma ve Alman file bekçisi, izlemek ile yetindi: 2-2. Uzatma dakikaları içinde Slovak ekibi, Ljubicic ve Moha ile bulduğu goller ile 4-2 kazandı.

YORUM YAZ