MENÜ

Hiç hesapta yoktu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son iki haftada deplasmanda kazanıp zirveye tutunan Kartal, evinde iki puan bıraktı. Baştan sona üstün oynayıp bir penaltı ve sayısız gol kaçıran Beşiktaş, galip gelemedi. Güneş’in ekibi salı günü oynayacağı Porto maçı öncesi bu skor ile büyük üzüntü yaşadı. Okan Buruk’un başında bulunduğu Akhisar, büyük baskı yemesine rağmen aldığı bir puan ile sevinç yaşadı.

Q7 kaçırdı

Hep tartışılır ya; penaltı kaçar mı, kurtarılır mı diye.. Dün gece Quaresma kaçırdı. Hani amatör maçta böyle lakayit bir vuruş olmaz. Topu bu kadar iyi kullanan bir oyuncunun hatası, sadece kendini değil, tüm takımı etkiledi. Talisca’nın 10’da Kadir tarafından indirilmesi ile kazanılan bu penaltı, devrenin kırılma anı oldu. Akhisar, orta alanı kalabalık tutup, oyunu kontrol etti. Kontratak denemeleri ise yetersiz kaldı.

Kartal geri gidince

Güneş’in ekibi her geçen hafta sistemden kopuş yaşıyor. Topa sürekli sahip olmasına rağmen; yana, özellikle de geri oynuyor. Nerede ise yirmi pas yapılıyor, top hala orta sahada. Lens kayıplarda. Negredo; penaltıda bomboş kale yerine topu direğe nişanlıyor.

Akhisar da; sürekli zaman çalma, yerde kalıp süre kazanma adına futbolu çirkinleştirdi. Gol yemeyelim de, ne olursa olsun düşüncesi ile hep savunmada kaldılar. Bir kaç kontra denemesi dışında, Fabricio’yu zorlamadılar.

Cenk’ten sonra

Güneş ikinci yarıya Cenk hamlesi ile başlayıp çift forvete döndü. Bu da daha iyi organize ve bol pozisyonlar getirdi. Sağlı, sollu ve ortadan yüklenen Kartal, gol aradı. Önce kaleci Lukac net golü çıkardı. Ardından, Talisca’nın serbest vuruşu yan direkte patladı! Ege temsilcisinin atağında ise, Atiba ve kaleci Fabricio şanslı günündeydi.

Yüksek tansiyon

Maçın son bölümlerine doğru heyecan tavan yaptı. Tribünlerin gol beklentisi, bir türlü topun ağlara gitmemesi büyük stres yarattı. Henrique yerde kaldığı pozisyonda, Medel ile takışıp oyun dışı kaldı.

YORUM YAZ