MENÜ

Hedef 12

Abone Ol Google News

Hani hep deriz ya, “Hedefi 12’den vurmak” diye... İşte Sergen Yalçın da aynen bunu ima ediyor. Başarılı teknik adam, şampiyonluğun anahtarını oyuncuları ile paylaşırken, “Fenerbahçe derbisine kadar kayıpsız geçersek hedefimize kilitlenmiş oluruz” diye yol haritası çizdi. Kartal, dev maç öncesi içeride: Denizli ve Antep, deplasmanda ise Malatya ve Başakşehir ile oynayacak. Ligin ilk yarısında aynı süreçte sadece Antep’e yenilen Beşiktaş, bu kez 12 puan almaya yakın. Sergen hoca, aslında iskelet kadroyu korumak istiyor. Ancak sakat ve cezalılar yüzünden ideal kadro kurulamadı.

Haberin Devamı

Bu handikaba rağmen oynanan futbol ve alınan sonuçlar, olumsuzluğu ortadan kaldırıyor. Takımın gol yükünü taşıyan Aboubakar ve Larin frene bastılar! Yönetimin ara dönem Cenk hamlesi buna çare oldu. Cenk, son vuruşlarda çok klas ayak. İlk lig maçında bunu yeniden ortaya koydu. Bu saatten sonra Kartal; gol yollarında sıkıntı yaşamaz.

Top, artık Ahmet Nur Çebi’de

Başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatı ile Josef de Souza’nın sözleşmesi uzatıldı. Rosier ve Ghezzal’ın alınması için girişimler sürüyor. Prensip anlaşmasına varılan Dorukhan Toköz ise imza aşamasında geri vites yaptı! Bu gelişmeler yaşanırken, Sergen hocanın sezon sonu bitecek olan sözleşmesi için hamle yok. Sadece sözlü olarak Çebi kendisine, “Hallederiz” demişti. Başkan, bu işi çözmek için yıllık 10 milyon lirada karar kılmıştı. Hocanın futbolcular ile şimdiden anlaşmalar yapılıp kendisi ile henüz sözleşme uzatılmadığı için rahatsızlığı var. Beşiktaş’ta top, artık başkanda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ