MENÜ

Hayırsever!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş’ın hedefi; içerde oynayacağı Fenerbahçe derbisine kayıpsız çıkmaktı. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Öne geçen Kartal, iki ikram gol yedi. Bursa’da Harun harikalar yarattı. Güneş’in ekibi; Akhisar, Malatya, Sivas ve Kayseri’den sonra, hayır kurumu gibi dün gece de iki puan dağıtıp, zirve yarışında geri kaldı. Bursa taraftarı yüksek tansiyonu tekrarladı. Öyle ki, Beşiktaş korner kullanamaz hale geldi. Gerilim sahaya da yansıdı. 13’te Adriano öyle bir şut attı ki, herkes topu ağlarda görebildi: 0-1.

Negredo şaşırdı!

Tartışılan Negredo, etkisizdi. İspanyol santrfor savunmaya yardıma geldi, topu kendi ağlarına bıraktı: 1-1. Pozisyon öncesi Fabri de çok hatalı çıkış ile vatandaşına zemin hazırladı. Devrenin uzatma anlarında Yusuf’un atağında Delarge skoru belirledi: 2-1. Güneş’in ekibi organize olamadı. Lens ve Quaresma kanatlardan, Oğuzhan ile Talisca da ortadan etkili atak yapamadı. Sürekli hatalı paslar, takımı oyundan düşürdü. Şu da bir gerçek; Beşiktaş santrforsuz oynuyor. Negredo, bu yükü kaldıracak düzeyden çok uzaklarda. Gücü ölçüsünde oynayan Bursaspor, rakibin ikramlarını geri çevirmeyip skor üretmesini bildi.

Kaçan kaçana!

Kartal 2. yarıya daha istekli başladı. Love ve Caner hamleleri de, tempoya hız kattı. Önce Lens, ardından Love bomboş durumda kalesinde iyi yer tutan Harun’u geçemedi. Baskı kuran Beşiktaş bir türlü gelmeyen gol ile her geçen dakika strese girdi. Bursaspor ise kontra deneyip, mükemmel alan savunması yaptı. Maçın skorunu uzatmada Negredo kafa ile belirledi: 2-2.

YORUM YAZ