MENÜ

Hakem engel olmazsa

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbinin ateşi henüz sönmedi. Galatasaray’ın hakem yardımıyla, Fenerbahçe’yi nasıl kupa dışına attığını gördük. Yarınki, maçta Beşiktaş’ın korsusu da hakem! Bu maça Bünyamin Gezer’in verilmesi tesadüf olamaz. Zira, Kartal’ın Gezer ile kazandığı tek puan yok. Galatasaray da ise durum tam tersi. Derbi öncesi Beşiktaş her zaman ki gibi kırık, dökük. Takım içinde çok önemli görev üstlenen Cisse yok. Aksilik bu ya, yerine oynayacak Serdar Kurtuluş da kayıplarda. Schildenfeld, Gökhan hasarlı. Bobo da oynayamayacak. Takım belli bir istikrar ve form düzeyinden uzak. Buna bir de kupadan eleniş eklenince, durum hiç içaçıcı değil. Bu kadar olumsuzluk, Kartal’da bir patlama yapabilir mi? Bize göre kesinlikle evet. Bunun için başta Delgado olmak üzere; Holosko, Tello, Ricardinho, Bobo, Nobre, Toraman ve Rüştü’nün performansı başrol oynayacak. Bütün bunlar oldu diyelim, o bile yeterli kalmaz. Hakemin maçın önüne geçmemesi lazım.
Bir de artılara bakalım.. İnönü, İngilizler’i bile ‘hasta’ eden Liverpool maçındaki atmosferden daha iyi olacak. Teknik heyet, elde kalan tek hedeften uzaklaşmamak için olayın ciddiyetinin farkında. Başkan Demirören ve yönetimi 24 saat Ümraniye’de mesaide. Oyuncular, şampiyonluk için kritik maça motive olmuş durumdalar..

BİLGİLİ’NİN İTİRAFI
Eski başkan Serdar Bilgili, 4 yıl aradan sonra konuşmaya başladı. Bilgili, “Hüsnü Güreli’yi yerine velihat bırakacak” diye haber yapmıştık. ‘Yalan’ olduğu gerekçesi ile o gün bugündür bize sırt döndü. Şimdi bu itirafı bizzat O’ndan duymak sürpriz olmadı. Bilgili, mevcut yönetimin medyanın korumasında olduğunu söyledi. Sayın Bilgili, sizin döneminizde haber olup da, şimdi gizlenip yazılmayan ne var? Varsa eğer açıklayın da yazalım. Bilgili çok iyi PR’cıdır... Akaretler’deki yeni yerlerinin açılmasına kısa süre kala, bu özelliğini öne çıkarıyor. Oysa derbide Demirören’in yanına oturması yeter de artardı. Nasıl fikir sayın Bilgili!

YORUM YAZ