MENÜ

Guti bereketi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Slovakya kampında takımın havası yoktu. Yıldızlar; Q7, Pepe geç tatile çıkmıştı dönmedi. Babel, Adriano, Oğuzhan ve Medel gecikmeli katıldı. Güneş, Negredo olayı yüzünden stresliydi. Hal böyle olunca, atmosfer ısınmadı! Başkanın bir günlük ziyareti ise değişim rüzgarı estirmişti.

Guti sonrası

İspanyol futbol adamının ismi yetti. Real Madrid kariyeri sonrası hocalığa başlayan Guti’nin teknik ekibe katılması havayı terse çevirdi. Böyle bir isim ile çalışmak, tecrübelerinden yararlanmak isteyen oyuncuların çalışma şevki arttı. Daha ilk idmanda kenardaki ve saha içindeki herkesin gözü, kulağı Guti’nin üstündeydi. Hoca için de, durum farklı değil, formasını giydiği takıma bu kez antrenör olarak geri döndü. Hem bu sıradan dönüş değil. Uzun vadede Güneş sonrası teknik patron, ardından aynı görev ile Real’e dönüş projesi. Bu hedef için de, önce Kartal’da büyük başarılara imza atması gerektiğini biliyor. Bu da Beşiktaş’a yarayacak. İlhan Mansız’ın da ekibe dahil olması, yemek sonrası tatlı gibi!..

Negredo sonunu bekliyor

Beklentilere karşılık veremeyen Negredo, başkanın dediği gibi kampa katıldı. Sakatlığı var bu yüzden ayrı çalışıyor. Yıldız oyuncu Beşiktaş’ta geleceği olmadığını biliyor. Buna rağmen, hiç birşey yokmuş gibi davranıyor. Çalışmalarını İspanya sonrası Avusturya’da sürdürüyor. Menacerleri de kendisine kulüp arayışlarına devam ediyor.

YORUM YAZ