MENÜ

Güneş söylemişti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şenol Güneş, hafta içinde FANATİK’te paylaştığımız haberde, maç sonucunu bilmişti sanki! Tecrübeli hoca oyuncularına, “Bu kadar çok pozisyona girip gol atamayan ve çok kolay gol yiyen başka bir takım yoktur. Böyle gidersek, yakında biri çıkıp acı faturayı keser” demişti. Ve dün bu gerçekleşti. Ege temsilcisi, tarihi farkla kaybedeceği maçtan, Beşiktaş’ın ikramı sonrası galip ayrıldı. Sadece üç puan değil, cezalı duruma düşen Oğuzhan ve Quaresma’yı da kaybeden Kartal’ın liderlik koltuğu da tehlikede!

Atamayana, atarlar


İlk yarıda Beşiktaş’ın gollük tam 16 şutu var. Buna karşın, rakibin sadece iki. Devre bitiminde skor tabelasında ise Akhisar’ın iki farklı galibiyeti yazılı. Futbolun adaleti yok derler ya, kaçan ve kaçırılanlar. Olacak şey değil! Maça hızlı giren Kartal, 4’te topu ağlarında gördü. Savunmanın ofsayt diye durmasından yararlanan Güray, Tolga’dan sıyrılıp boş kaleye bıraktı: 0-1. Taraftarının müthiş desteği ile yüklenen Kartal, oyunu tamamen karşı alana taşıdı. Tek kale maça dönen oyunda; Gomez, Beck, Sosa, Oğuzhan, Quaresma inanılmaz goller kaçırdı. İşte tam da bu esnada; atamazsan, yersin kuralı devreye girdi.

Arslan, skoru korudu


40’da Sami, Rhodolfo’dan sıyrılıp vurdu, Tolga kaçırdı: 0-2. Bu golle şok olan lider, mücadele olarak devam etse de, moralman yıkıldı. Cihat Arslan’ın ekibi gücü nispetinde skoru korumasını bildi. Akıllara takılan ise, son haftalarda formsuz olan Olcay ilk on bir de sahaya çıkarken, Gökhan Töre’nin neden yedek beklediğiydi.

Gol kaçırma rekoru


Kartal, Cenk hamlesi ile girdiği ikinci yarıda yine maça tamamen hakim olan taraftı. Her türlü risk alıp yüklenen Siyah-Beyazlılar geride açıklar da verdi. Nitekim 56’da Rodallega üst direğe takıldı. Son koz olarak sahaya sürülen Gökhan, hücuma zenginlik kattı. Gomez, Cenk, Rhodolfo ve ve Hutchinson ile kaçan goller taraftarı çılgına çevirdi. Ligde on hafta aradan sonda yenilgi ile tanışan Kartal, liderlik koltuğu için bugünkü Fenerbahçe-Trabzonspor maçının sonucunu beklemeye koyuldu! Hatalı gol yiyen Tolga’ya taraftarın tepkisi ise çok abartılı oldu. Maç sonu takımı tribüne çağırıp gönül alan tribünler gecenin bir diğer yıldızı oldu.

YORUM YAZ