MENÜ

Gökhan Gönül meselesi...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Derbide yaşananları kelimeler ile anlatmak imkansız. Gökhan Gönül yıllardır hizmet verdiği, milli takıma yükseldiği, eski takım taraftarı karşısına çıktı. Ne annesi kaldı, ne eşi, ne de başka bir şeyi... Sokakta biri çıkıp bunların binde birini karşısındakine söylese olay çıkar. Tribüne gelip hep bir ağızdan o küfürleri eden kırk bin kişinin psikolojisini anlamak da güç. Hadi, ıslık, yuh falan neyse de, geri kalanlar alenen insanlık dışı. Hiçbir inançta yeri de yok. Ve bundan daha da acı olanı; Fenerbahçe Başkanı ve yönetiminin tüm bunlara seyirci kalması. Aklımıza, ‘organize işler’ var düşüncesini getirdi ki, kesin öyle!

Beşiktaş’ta daha az kazanıyor

Gökhan için özel dolarlar bile bastırılıp stada sokulmuş. At, at bitmiyor. Neymiş, Gökhan para için, transfer olmuş. Yok öyle şey. Gökhan, Fenerbahçe’nin 2 milyon 250 bin Euro’luk teklifine rağmen, huzuru seçip 1 milyon 750 bine Beşiktaş’a geldi. Tam 500 bin Euro’yu silip attı. O dönem Mehmet Topal da aynı şekilde gelmek istedi. Şenol hocanın kast ettiği isim oydu. Topal da daha az ücrete gelmeye hazırdı, olmadı. Ha para için transfer olan biri vardı. O da; İsmail Köybaşı. Yönetici Umut Güner, 1 milyon 250 bin Euro önerdiği İsmail, “Fenerbahçe iki katını veriyor” dedi. Güner, “İsmailcim öyleyse güle güle. Git istediğin yere imza at” deyip gönderdi. O da gitti.

Bunca olaya rağmen, yüreğini ortaya koyup terinin son damlasına kadar en küçük tahrike kapılmadan futbolunu oynayan Gökhan’ı ayrıcakutluyoruz. Helal olsun...

Kiev, çantada keklik değil

Salı günü sadece Beşiktaş değil, Türk futbolu açısından tarihi bir gün. Zira Kartal galip gelir, Benfica ve Napoli berabere kalırsa, Siyah-Beyazlılar, tarihe geçerek lider olarak gruptan çıkacak. İşte böylesine önem taşıyan maç öncesi, nasıl olsa kazanırız mantığı var. Buna gerekçe olarak da, Kiev Avrupa’ya veda etti. Ligde Shakhtar ile maçı var, aklı orada olacak. Şekil böyle olsa da, uygulama asla değil. Ukrayna temsilcisi prestij ve moral maçına çıkacak. Bu karşılaşma, en az Napoli ve Benfica kadar zor olacak.

YORUM YAZ