MENÜ

Gemi kaptana emanet

Abone Ol Google News

Beşiktaş, evinde kaybettiği üç puanın telafisi için Denizli deplasmanında. Burak Yılmaz’ın yokluğunda gol sıkıntısı çeken Kartal, bu maç öncesi rahat. Kart cezası biten kaptan, takımın başında olacak!. Golle lige dönmek isteyen ve idmanlarda çok formda olan Burak, Sergen hocanın en etkili silahı olarak öne çıkıyor. Galibiyet serisi başlatmak isteyen Siyah-Beyazlılar, etkili futbol oynayıp sürpriz sonuçlar alan rakibi önünde üç puan hedefliyor.

Haberin Devamı

Vida’nın yerine Roco

Antalya maçında yaşadığı adale sakatlığı yüzünden takımdan ayrı kalan Vida’nın yokluğuna Roco görev yapacak. Bitime 7 hafta kala hedefsiz kalan Beşiktaş’ta moraller yerinde değil. Motivasyon kaybı üst safhada. Saha sonuçlarından çok yeni sezonun planları herkesin aklındaki ilk gündem. Alınacak bir galibiyet bu yüzden üç puandan da fazla anlam taşıyor.

Bu istatistiğe dikkat

Beşiktaş’ın Süper Lig’de attığı son beş deplasman golünün dördü Burak Yılmaz’dan geldi. Burak’ın Süper Lig kariyerinde hat-trick yaptığı ilk maç, Ocak 2008’de Manisaspor formasıyla çıktığı Denizlispor karşılaşmasıydı.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Denizli, hızlı hücum yapabilen bir takım. Evinde açık oynuyor. Beşiktaş’ın orta alanının göstereceği performans skoru tayin eder. Her iki yönde etkili olabilen Atiba ve Elneny sadece Beşiktaş adına değil maçın genel anlamda iki kilit ismi olmaya adaylar.

Kısa mesaj

Kanatlardan yapılan bindirmeler etkisiz kalıyor. N’Koudou, Boyd, Lens, Diaby ile arkadan çıkan Gökhan ve Caner’in orta yapma yetenekleri çok kısıtlı. Ev sahibi ekibin atağa çıkarken arkada boşluk bırakmaları Kartal’ın lehine. Biraz daha etkili ve isabetli paslar olursa, istenilen kolay alınır.

YORUM YAZ