MENÜ

Final aşaması

Abone Ol Google News

Teknik direktör Sergen Yalçın, sezon bitimi takıma 2 Temmuz’a kadar izin verip yönetimden yurt dışı kampı talebinde bulundu. Önce Almanya’nın Marienfeld kasabasında daha önce kamp yapılan yer ile temasa geçildi. Ancak daha önce yaşanan sıkıntı nedeniyle bu mümkün olmadı. Arayışlar sonrası Şenol Güneş döneminde gidilen Slovakya’nın Samorin kenti seçildi. Buraya kadar olanlar normal. Sonrası şaka gibi!

Haberin Devamı

Karantina kararı değişmedi

Slovakya hükümeti, ülkeye giren herkese 8 günlük karantina uyguluyor. Araya birileri girip, “Dışişleri Bakanlığı ile sağlam ilişkilerim var. Bana kampa gideceklerin listesini verin. Konuyu çözerim” şeklinde öneri getirdi. Bunun üzerine kulüp; kamp personeli ve gitmek isteyen basın mensuplarını kapsayan listeyi sundu. Her ne kadar, “Sıkıntı yok, konu çözüldü” dense de önceki gün Slovak yetkililer başkonsolosluk aracılığıyla duruma açıklık getirdi. Pandemi sürecinde böyle bir uygulama söz konusu değil.

Sinirler gerildi...

Bu gelişme üzerine çok sinirlenen Sergen Yalçın, sert tepki gösterdi. Madem böyle olacaktı neden farklı ülke ve yerlere bakılmadı diye çıkıştı. Teknik ekip zorunlu olarak yeni sezona kendi tesislerinde başlamak durumunda kaldı. Maç ağırlıklı ikinci etap için ise çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Söz verileni istedi

Sezonu çifte kupayla tamamlayan Sergen Yalçın, yeni sözleşme için 2.2 milyon Euro’nun karşılığı olan Türk Lirası’na onay verdi. Ancak başarılı hoca, göreve geldiği zaman kendisine söz verilen 6 milyonluk çifte kupa priminin anlaşma öncesi ödenmesi talep etti. Konu üstündeki pazarlıklar son aşamaya gelip sürüyor. Yalçın, ayrıca kiralıkların olmayacağını varsayarsak 6-7 de transfer istedi. Takımda teklif gelen her oyuncunun satılabilmesine de onay verdi. Yönetim 6 milyonluk primin sezon içinde 6 eşit taksit ile ödenmesini istiyor. Yalçın ise primin imza öncesi nakit ödenmesinde ısrarcı.

YORUM YAZ