MENÜ

Erzurum'dan lider geçti

Abone Ol Google News

Şampiyonluk yarışında zirvede bulunan Beşiktaş, zorlu deplasmanı da kayıpsız geçti. Mutlu son yürüyüşünü sürüden Kartal, Cenk Tosun’un yeniden sakatlanmasına üzüldü. Aboubakar ve Souza gibi iki kilit isimden yoksun oynayan Sergen Yalçın’ın ekibi, zorlanmasına rağmen üç puanı alıp, döndü. Yılmaz Vural ile lige tutunmaya çalışan B.B.Erzurumspor, her şeyini ortaya koymasına rağmen evinde puan alamadı.

Haberin Devamı

Cenk attı, savunma baktı

Beşiktaş, kurtuluş mücadelesi veren Erzurum’a temkinli gitti. Ancak henüz 9. dakikada öne geçti. Larin, Atiba’nın pasında topu doksana gönderdi: 0-1. Maça neredeyse golle başlayan Sergen hocanın takımı, stres yükünü atamadı. 16’da, Emrah’ın kornerinde herkes izledi. İyi yükselen Leo, kafayla skora denge getirdi: 1-1. Orta alanda sıkışan mücadelede, iki takım da uzun paslarla sonuca gitmeyi denedi.

Kaleciler hata yapınca

Her geçen dakika hızlanan oyunda, ortada giden maça kaleciler müdahale etti! Önce Szumski, Oğuzhan’ın şutunda kapadığı köşeden topu kaçırdı. 26’da gelen bu golde asisti Ghezzal yaptı: 1-2. Yeniden öne geçen Kartal, daha kontrollü oynamaya başladı. İşler yolunda giderken bu kez de Ersin, Emrah’ın uzaktan attığı şutu elinden kaçırdı: 2-2. Skora dengenin geldiği 39’dan sonra iki ekip iyice temkinli oynayıp, ilk yarıyı tamamladılar.

Haberin Devamı

Ghezzal füzesi

İkinci yarı Sergen hoca Mensah ve Necip hamlesi yaptı. Orta alanda rakibin oyununu bozma düşüncesi sonuç verdi. Dönen topları almaya başlayan Siyah-Beyazlılar; tehlikeli bindirmeler yapmaya başladı. 66’da Cenk’in pasında rakiplerinden sıyrılan Ghezzal, ceza alanı dışından adeta füze gönderdi: 2-3. Bu müthiş golle yeniden öne geçen Beşiktaş, Larin ile farkı artırma pozisyonunu harcadı. Risk alan Erzurum, gol için yüklendi. Önce Rosier çizgiden çıkardı, ardından Gomes kaçırdı. Maçta son sözü Gökhan Töre söyledi. Tecrübeli oyuncu 86’da, N’Koudou’nun pasında topu uzak köşeye bıraktı: 2-4.

YORUM YAZ