MENÜ

Eksik de olsa Kartal

Abone Ol Google News

Süper Lig’e verilen ara, Beşiktaş’a pek yaramadı. Attığı gollerle takımı sırtlayan Vincent Aboubakar ile takımın genç yıldızı Ajdin Hasiç, sakat döndü. Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz de benzer şekilde korona olup geldiler. Bu durum, takıma olumsuz yansıdı. Kara Kartal’ın kadro yapılanmasında yanlışlıklar var. Bazı bölgelerde aşırı yığılmalar mevcut. Diğer yanda sağ bek, kanat, santrfor gibi mevkilerde de yeterince alternatif yok.

Haberin Devamı

Töre’nin vakti geldi

Beşiktaş’ın bu çarpık kadro planı içindeki sıkıntıyı Sergen Yalçın ile aşması mümkün. Başarılı hoca, takım içinde farklı bölgelere çare bulabiliyor. Necip, Dorukhan, Larin gibi isimleri değişik kullandığı gibi...Ligde kolay maç yok. Kasımpaşa önünde elbette eksiklere rağmen favori Beşiktaş. Gökhan Töre için de artık kendini gösterme vakti. Ya oynayıp takıma katkı verecek ya da geldiği gibi ayrılmak durumunda kalacak. Gördüğümüz, Töre’nin kalmayı istemesi. Sakatlıklar sonrası iyi çalıştı. Forma için mücadele ediyor. Bu akşam ki maçta şans bulursa, mutlaka değerlendirmeli.

Haberin Devamı

Hakem etki etmez

MHK’nın lig tarihinde ilke imza atıp üst üste aynı hakemi ataması çok konuşuldu. Sergen hocanın derbi sonrası, “Bu hakemi istemiyoruz” demesine rağmen yapılması da tuhaf. Ancak Halil Umut Meler’in böyle ortamda skora etki yapmasını beklemiyoruz. Lafın özü; zirvede olması yetmiyor, bir de dillerde...

YORUM YAZ