MENÜ

Dokuz puanlık maç

Abone Ol Google News

Beşiktaş, ligin dibine demir atan Kayserispor’u eli boş gönderdi. Bu galibiyet ile liderin üç puan gerisine yerleşti. Şampiyonluk yarışı içinde yer alan Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray’ın beraberlik ile kapattıkları haftada, adeta dokuz puan almış gibi avantaj yakaladı.

Haberin Devamı

Bir devrelik maç

Beşiktaş, Avcı’nın getirmeye çalıştığı yeni sistemden vazgeçtikten sonra kaybetmiyor. Belki öyle göze hoş gelen oyun da oynamıyor. Ancak sonuca odaklı futbolda kayıpsız yoluna devam ediyor. Dün gece de, böyle atmosfer vardı. Pozisyon zenginliği, mücadele ve heyecan az olsa da, ilk devre üç gol izledik. Önce Burak’ın pasında Atiba açılışı yaptı: 1-0. Kartal, 20’de gelen bu gol ile rahatladı. 30’da Gökhan’ın şık golü geldi: 2-0. Bu gol öncesi Caner’in topu dışardan çevirdiği tartışmaları VAR’a takıldı. Devrenin skorunu ise 41’de Elneny’nin pasında topun gelişine çok iyi vuran Burak belirledi: 3-0. Beşiktaş’ın bir atağında, savunmaya çarpan top, üst direğe takıldı.

Kayseri bu lige az

Ligin son sırasında yer alan konuk ekip, direnç gösteremedi. 15 yaşında forma giyen Emre Demir dışında olumlu yönü yoktu. Bu kalite ile ligde misafirler! Hatta daha da vahim olanı; alt liglerdeki birçok takımdan farkları yok.

Haberin Devamı

Taraftar şov yaptı

Beşiktaş ikinci yarı, oyunu dengede tuttu. Tribünler ise geceye damga vurdu. Sahadaki zevksiz futbola aldırış etmeden, takıma müthiş destek verdiler. Kartal’da kaleci Karius ve savunma sezonun en rahat maçını çıkardı. Elneny ve Atiba da öyle. Gökhan ve Caner geriden etkili atak bindirmeleri yaptı. Beşiktaş, biraz daha derli toplu oynasa, tarihi skor bulabilirdi. Kayserispor, ilk ciddi atağını 86’da yaptı. Adebayor kafa ile skoru 3-1’e taşıdı. Maçın sonucunu 90’da Kaptan Burak belirledi: 4-1.

YORUM YAZ