MENÜ

Deplasman Kartal'ı

Abone Ol Google News

Beşiktaş, mevcut kadro yapısı ile dış sahada daha etkili oynuyor. Kontratağa dayalı futbolu ile deplasmanda kazanmaya daha yakın ekip. Bu akşam karşısında ligin en ilginç takımı olacak. Kartal’ın en büyük handikabı motivasyon eksikliği. Öne geçip maç bitti havasına giriyor. Sonra da büyük sıkıntılar çekiyor. Rakibi ise tam tersi. Skor ne olursa olsun bitiş düdüğüne kadar golü kovalıyor ve atıyor da... Yeni yaşını kutlayan Sergen hoca, sakat ve cezalılar yüzünden kadro omurgasını bir türlü oturtamadı. Gökhan ve N’Koudou yine yok. Genç Hasic ve Atakan ise hazır değiller. Mensah, ilk 11 için fiziki açıdan geride gözüküyor.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Ghezzal, takımdaki teknik kapasitesi en üst seviyede olan isim. Her iki kanatta ve ortada oynama özelliği var. Topu alınca direkt kaleye yöneliyor. Arkasında görev yapan Rossier ile de uyumlu ikili oldular. Duran toplarda da etkili. Bu özelliklerini sahaya yansıtır ise takımı ateşler..

Kim ön plana çıkar?

Larin mecburen takımda tutuldu. Güçlü fiziği ile rakip savunmaları dağıtıyor. Bitirici vuruşu etkili olmasa da, gözü kapalı her topa giriyor. Tekmeye kafa sokuyor. Kritik dokunuşlar ile skora katkı veriyor. Bu akşamki, mücadelede de atıp attıracağı goller, alacağı olumlu paslara bağlı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ