MENÜ

Denizli şemsiyesi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Divan Kurulu toplantısının özetini bu başlık ile açıklayabiliriz. Genelde sert eleştirilerin yapıldığı toplantıda, büyük rahatlık vardı. Divan Başkanı Yalçın Karadeniz’in teknik ekip değişimine getirdiği yorumlar alkış aldı. Ardından denetleme kurulunun raporları büyük dikkatle dinlenip, benimsendi. Yönetimin açıklamaları belli konular üstüne yoğunlaşsa da, en küçük sataşma olmadı. Eğer Mustafa Denizli göreve getirilmese, camiayı yasa boğan, Avrupa arenası başta olmak üzre, borçlar, tesisler, diğer branşlarda kıyamet kopardı!
Konuşmacıların hepsi söze Denizli ile başladı. Gergin başlayan ortam bir anda sakinleşti. Tansiyon sıfıra indi. Bu şu demek; Beşiktaş’ta her şey futbol. Eğer futbolda sorun yoksa, her şey sümen altı edilebiliyor. Kulübün en seçkin üyelerinin katıldığı bu toplantıdan çıkan birlik, beraberlik sahaya yansırsa, gerçek güç birliği nihayet yakalanır. Burada en büyük iş başkan ve yönetimine düşüyor.
Divan’da dikkat çeken dört isim vardı: 1) İsmail Ünal. Eski genel sekreter, şimdinin Beşiktaş Belediye Başkanı olan Ünal, Fulya, İnönü, Akatlar ve Çilekli konularında ilk ağızdan bilgilendirme yaptı. Verdiği desteğin altını çizerek gelişmeleri anlattı. En büyük alkışı O aldı. Tebrikler Başkan! 2) Bayram Yağcı: Sert muhalefet ile tanınan Yağcı, bu kez çok farklı davrandı. Mimar olduğu için İnönü projesi hakkında ayrıntı verip bir dizi uyarılarda bulundu. Kulübün emrinde olduğunu belirtti. 3) Ali Rıza Dizdar: Seçim kongrelerinde başkanlık yapan Dizdar, kulübü mahkeme kapılarına taşıyanlar karşısında izlenmesi gereken hukuki yol haritasını üyelerin anlayabileceği dille izah edip rahatlattı. Yönetime göndermede bulunup bazı konulara dikkat çekip yol gösterdi. 4) Yıldırım Demirören: Son konuşmacı olarak kürsüdeydi. Başkan en küçük polemiğe girmeden çok kısa konuşup, Divan’da kaybolmaya yüz tutan güveni tazelemesini bildi.
Divan Kurulu’nun alışık olmadığımız bu durumu başta yönetim, teknik heyet, oyuncular ve camiaya ders niteliğindeydi. Gerçek Beşiktaşlılar’ın, en kötü ve sıkıntılı dönemde bile, hiç bir karşılık beklemeden kulüplerini sahiplenmeleri, Kartal’ın önünü açacaktır.
MÜJDE VE ÖZÜR: Fulya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Süleyman Seba Tesisleri ocak ayında Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açılışla hizmete girecek. Bir diğer konu Ertuğrul Sağlam’ın veda konuşmasındaki alkış olayı. Önce Sabah’tan Fatih Doğan arayıp uyardı, “Bizimle birlikte, TRT ve DHA ile Yemen Ekşioğlu da alkışladı. Onları unutmuşsun” dedi. Sonra da Kanal 7 spor servisinden, “Toplantıyı bir kamera ile takip ettik. Bizim elemanımız alkışa katılmadı” bilgisi geldi. Düzeltip, özür dilerim.

YORUM YAZ