MENÜ

Demirören'e borç yok ama alacak var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Nilay Yılmaz da değindi. Eski başkan Yıldırım Demirören’in kulüpten 103 milyon TL alacağı var. Bu yüzden Fenerbahçe algı operasyonu yapıyor. Ancak işin gerçeği hiç de öyle değil. Zira, Demirören’in Beşiktaş’tan alacağı yok! Nasıl mı, işte cevabı..

1. Tüm raporlar sümen altı edildi

Başkan Fikret Orman, göreve gelir gelmez Ernst&Young firmasına bağımsız mali tablo denetimi yaptırdı. Raporlar, ‘açıklanacak, hesap sorulacak’ denilmesine rağmen sümen altı edildi. Ancak rapor sonuçları Demirören ile paylaşıldı. Camiada dolaşan iddialar çok vahim! Bu yüzden eski başkan, var olduğunu iddia ettiği alacağı için hiç bir hamle yapmadı.

Raporlar açıklanmadan önce Orman ile Demirören anlaştı. Buna göre 63 milyon TL’lik bölüm, sponsorluk karşılığı hibe edilecek geri kalan kısım ise 5 eşit taksitle ödenecekti. Ancak bağımsız denetim raporu sonrası, Orman haklı olarak anlaşmayı uygulamaya koymadı.

2. Transfer ve tazminat vurgunu yapıldı

Demirören döneminden yönetim hataları yüzünden alınan cezalar: Ferrari: 13, Del Bosque 11, Tigana 3.5 milyon Euro... Tabata transferindeki 8 milyon Euro ve dönemin futbol şube sorumlusu Celal Kolot’un elindeki ‘1.5 milyon Euro’ya bonservisini veririz’ yazısına rağmen Ferrari’nin 4.5 milyon Euro’ya alınması... Yani bu transferden 3 milyon Euro açık var.. Sadece bunlar bile 130 milyon TL’yi buluyor. Daha arkası çok... 250-300 milyon TL’nin yönetimsel yanlışlar yüzünden zarar olduğu konuşuluyor. Şimdi bu gerçeklerin ışığında; kimin kime borcu var, siz karar verin.
Not: Ülkemizi abluka altına alan alçak terör saldırılarına maalesef yılbaşı gecesi bir yenisi eklendi. İnsanlık dışı bu hain olayı lanetliyoruz. Bu alçak saldırı sonrası yaşanan katliamda hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet dileyip, ailelerinin acılarını paylaşıyoruz. Başımız sağolsun. İnşallah bu hunharca saldırılar son bulur.

YORUM YAZ