MENÜ

Çıkış yok

Abone Ol Google News

Zirve yarışının son derbisinde gülen Fenerbahçe oldu. Kadıköy’den; 2005 yılında galip ayrılan Kartal, bu durumu terse çevirme adına sahaya çıktı. Avcı’nın ekibi dev maçta; kötü futbolu ile pozisyon bulmakta zorlandı. Yanal ise takımını derbiye iyi hazırlamış. Oyunu istediği gibi kontrol edip, yönlendirmesini bildi. Bulduğu pozisyonlarda skor üretti.

Haberin Devamı

Tartışmalı penaltılar

Önce Serdar, Vida’yı indirdi. Penaltı beklentilerine rağmen, Çakır, ‘VAR’a gitmeden devam dedi. Ardından Rebocho’nun eline çarpan topa bu kez ‘VAR’ ile penaltı kararı verildi. Kruse, 23’te; Karius ve topu ayrı köşele gönderdi: 1-0. Geri düşen Kartal, beklenen tepkiyi veremedi. Orta alanda oyun kurucu olarak sahaya sürülen Diaby, silik kaldı. Atiba ve Elneny de sadece savunmada kaldılar. Her iki kanat işlemeyince, büyük boşluklar verildi. Geniş alanı iyi kullanan Fenerbahçe, 32’de farkı artırdı. Ozan kendi topu ile gidip uzaktan sert vurdu: 2-0.

Santrası olmayan gol

İki farkı yakalayan ev sahabi takım, oyunu ve skoru tutmaya çalıştı. Son uzatma dakikası içinde Caner’in serbest atıştan gelen topuna ayak koyan Atiba, ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

Haberin Devamı

Atamayana atarlar

Avcı, ikinci yarıya Ljajiç hamlesi ile başladı. Beşiktaş risk alıp yüklendi. Fenerbahçe, geriyi kalabalık tutup, duvar ördü. Buna rağmen Burak, savunma hatasında bomboş durumda golü atamadı. Maçın kırılma anı da bu oldu. Futbolun, ‘atamayana atarlar’ kuralı devreye girdi! Nitekim 58’de Muriç affetmedi: 3-1. Bu gol sahadaki dengeleri tamamen değiştirdi. Beşiktaş, her geçen dakika kaybetme içgüdüsü ile oyundan düştü. Yanal’ın ekibi taraftarının da desteği ile kontrolü bırakmadı.

YORUM YAZ