MENÜ

Çifte kupa örtüsü

Abone Ol Google News

Beşiktaş, sezonu iki kupa ile tamamladı. Camiada herkes mutlu. Coşku ve umut dolu. Ancak yeni sezona doğru planlanan net transfer politikası henüz yok. Her ne kadar yönetim ve Sergen hoca; “devam” deseler de, bu durum resmiyet kazanmadı. Bugün yarın Başkan ile hocanın zirve yapması bekleniyor. Transferde takıma kimlerin alınacağı merak ediliyor. İçeride ise durum farklı. Zira takımın yükünü çeken önemli isimler; Aboubakar, Ghezzal ve Rosier’in durumları belirsiz. Üç futbolcunun da yeni sezonda nerede olacağı tahmin edilemiyor. An itibari ile kulübe hiçbir futbolcu için gelen resmi teklif de yok. Zira Avrupa’da kulüpler Euro 2020’nin bitmesini bekliyor. Serbest olan futbolcular da aynı şekilde beklemedeler. Kazanılan iki kupa her şeyin üstünü örtse de asıl durum; futboldaki bu durağan bekleyiş.

Haberin Devamı

4 de gelir, 14 de!

İşte bu belirsizlik ortasında, öncelik gidecek isimlerde. Geçen sezon kiraya gönderilen isimlerden hiçbiri için dönüş istenmiyor. Atiba bir sene daha oynamak istiyor. Mensah ve Montero’ya teşekkür edildi. Dorukhan vedalaştı. Ljajiç için teklif bekleniyor. Mevcut kadro ile devam edilseydi; 3-4 isim takviyesi ile iş bitecekti. Ancak durum hiç öyle değil. Sayı vermek güç olsa da 6-7 ayrılık kesin. Bu rakamın en az iki katı, hatta daha da fazlası gelecek gibi duruyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda bambaşka...

Devler Ligi için kulübün ve teknik ekibin önceliği santrfor. Hem de iki tane. Ve biri dünya çapında yıldız olacak. On numara, kanatlar ve sağ bek diye gidiyor sıralama. En geride olsa da, kaleci bile var. Yeni sezonda bambaşka bir kadro yapısı beklentisi var.

YORUM YAZ