MENÜ

Çantada keklik değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın durumuna bakıp Karabükspor maçının daha oynanmadan kazanıldığını söyleyenler var! Oysa durum hiç de öyle değil. Şu bir gerçek; ligde Beşiktaş’a karşı bütün takımlar farklı motivasyon içinde oynuyorlar. Son şampiyon önünde, herkes maksimum gücünü sahaya veriyor. Akhisar, Malatya, Sivas, Kayseri, Bursa gibi takımlar başta olmak üzere bu görüntü hiç değişmedi. Karabük, ligin dibine demir atmış durumda. Eğer Beşiktaş önünde puan alırsa, ligde kalma umudu çok farklı boyut kazanacak. Onlar için ya tamam, ya da devam niteliği taşıyor. Beşiktaş için de durum bu! Sadece hedefler farklı!

Beklenti büyük!

Kartal’ın yarışın içinde olması için sahadan kesinlikle üç puan ile ayrılması şart. Güneş’in ekibinde eksik yok. Bir iki küçük sakatlık ana kadroyu olumsuz etkileyecek boyutta değil. Bunlara bir de yaklaşan Münih ve Fenerbahçe derbilerini eklersek, beklenti büyük. Stadı dolduracak olan taraftar galibiyetten başka bir şeyi onaylamaz.

Yıldızlara bağlı

Beşiktaş, elbette maçın favorisi. Bunu skora yansıtması için yıldızlarının göstereceği performans çok önemli. Quaresma, Talisca, Babel, Tolgay, Adriano ve Negredo gibi isimlerin performansı maçın da gidişatına etki edecek. Güneş’in en büyük artısı ise zengin yedek kulübesi. Birçok takımın ilk 11’inde yer alamayan simler, Vodafone Park’da kulübede oturmak durumunda kalıyor. Bu geceki maçta, sahada olanlar kadar olmayanlar da sonucu belirleyici olacak. Oyuna sonradan girip maçı koparacak ya da farka fark katacak oyuncuların çokluğu; zorlu karşılaşmada ibreyi Siyah-Beyaz yapıyor.

YORUM YAZ