MENÜ

Burak yeter mi!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’ın Burak transferi çok tartışılıyor. Camia içinden bile farklı sesler yükseliyor. Ancak Güneş’in isteği doğrultusunda transfer bitti. Bundan sonrası saha içine bakmak.

Haberin Devamı

Kartal, yurt içinden alınabilecek en iyi golcüyü aldı.

Trabzonspor, Burak’ı gönderdikten sonra çok daha etkili ve sistemli oynamaya başladı. Takım oyununa döndü. İşte bu açıdan benzer durum var.

Beşiktaş genelde kanatlardan Quaresma, Gökhan Gönül, Babel, Caner ve Lens ile atak yapan takım. Burak ise tam tersi özellikte. Kanat ortaları yerine, göbekten girince etkili oluyor. Araya atılan toplarda affetmiyor. Yanlardan gelen toplarda, verimsiz.

Oğuzhan, Sosa gibi oynamalı

Takıma stoper takviyesi gündemde. Oysa en büyük eksiklik 10 numara. Ljajiç, bu işi yapacak potansiyelde değil. Geriye bir tek Oğuzhan kalıyor. Bu oyuncunun Sosa etkisi yapmasını bekliyoruz.

Zira, Burak başarılı olduğu dönemlerde çok iyi ve aralara, savunmanın arkasına top bırakan orta saha oyuncuları ile oynadı. Savunma takviyesiz de bir şekilde olur da orta saha tartışılır.

Haberin Devamı

Şu anda geride çok geride

Takımdan uzun süre ayrı kallan ve maç eksiği olan Burak, geri düşmüş. Ama çok istekli ve kendini yeniden kabul ettirme adına iyi çalışıyor. Daha ilk günde ağır idman temposuna ayak uyduramayıp ayrı çalışsa da 18 Ocak Cuma günü deplasmanda yapılacak olan Akhisar maçına kadar oynayabilecek duruma gelebilir.

Q7’ye bir haller oldu!

Kamp kadrosuna son anda dahil olan Portekizli yıldız, alacakları için sorun yaşamıştı. Ekim ayında alacağı olmadığına dair istenilen belgeye ilk imzayı atıp örnek olan Q7, böylece UEFA kriterlerine uyumun öncüsü olmuştu. Yıl sonu tüm alacakların ödenmesi sözü verilmesine rağmen nakit akışındaki sıkıntı sebebiyle bu konuda erteleme yanıtı almış ve buna kepki koymuştu.

Temposu zirvede!

Yapılan görüşme sonrası sıkıntı aşılınca kampa dahil edildi. Quaresma, Belek’te aşka geldi. İdman için sahaya ilk o çıkıyor. Koşularda en önde. İnanılmaz tempoda çalışıyor. İdman bitimi özel egzersiz ve şut atıyor. Çıktığı gibi bu kez içeri en son giren isim oluyor. Kampın ilk günlerinde temposuna yaklaşan kimse yok.

YORUM YAZ