MENÜ

Bu filmi çok gördük!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün haber yaptık. Şenol Güneş, Türk futbolunda gelinen son nokta konusunda Başkan Orman’a dert yanmış. Bu kirli oyunun bir parçası olmak istemediğini söylemiş. Haberin devamında her ne kadar başkan Fikret Orman’ın görüş belirtmemesine karşın görevi bırakmasının da gündeme geldiğini belirttik. İkincisinden başlayalım. Yazdığımız gibi, Başkan bu konuda fikir beyan etmedi. Ancak camiada yönetim üyeleri dahil, herkesin dilinde bu var. Biz de buna tercüman olduk. Hepsi bu. İlkine yani Güneş’e gelince... Başarılı hoca zaten bu rahatsızlığını her fırsatta dile getiriyor. Yerden göğe kadar da haklı. Peki bütün gerçekler bu kadar ortada iken bu haberimize yönetim neden tekzip geçiyor oraya gelelim...

Kendini aklama algısı


Kupa derbisinde Beşiktaş haksızlığa uğradı. Federasyon, kimseyi tatmin etmeyen karar verdi. Taraflı tarafsız herkes Kartal’ın mağdur edildiğinden hem fikir oldu. Yönetim, Divan Kurulu’nu olağanüstü toplantıya çağırıp maça çıkmama kararı aldı. Hiçbir hukuki yol denenmeden... Bu durum zaten sallantıda olan takımın dengesini tamamen bozdu. Yere çaktı! Normalde Beşiktaş, Galatasaray’ı deplasmanda da rahat yenebilecek kapasitede. Bu vahim hata, bir anlamda şampiyonluğa mal oldu. Konu dillendirilince köşeye sıkışan yönetim, hedef saptırdı. İşin en kolayına kaçtı: Basın yalan yazıyor! Bu algı operasyonları daha önce çok yaşandı. İşin en kolay yolu. Hedef saptırma. Bu da bir yönetim tekniği fazla da abartılı bulmuyoruz. Günü kurtarma.

Dinamit koyar gibi!

Bu ay mali kongre var. Ancak borç 2 milyarı aştı aşacak. En büyük gelir olan Şampiyonlar Ligi, artık mucize. 7 yıllık tüm gelirler temlik altına verilmiş. Böyle bir ortamda Divan Kurulu ve kupa derbisi kararı şampiyonluğun belirleneceği maç sonrasına bırakılmalıydı. Yeni sezon öncesi başkan ve yönetimin bunlara yoğunlaşmasını, kafa yormasını bekliyoruz. Topu oraya buraya atarak günü kurtarmak, kulübün geleceğini tehlikeye sokabilir.

YORUM YAZ