MENÜ

Bu fikstür avantaj

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş takımı maç seçiyor demiyor muyuz ? Aynen öyle! Üst üste gelen iki şampiyonluk sonrası takım böyle bir yapı içinde. İşte bunu tam terse çevirme vakti. Zira Kartal’ın 18 Mart’a kadar üst üste zorlu maçları var. Böylece kimsenin maç seçecek lüksü de yok. İşte o fikstür: Konya (d), Münih (d), Fenerbahçe lig (25 Şubat), Fenerbahçe kupa (28 Şubat), Trabzon (d), Gençlerbirliği, Münih ve Başakşehir. Bu trafik Beşiktaş için dezavantaj değil kesinlikle avantaj. Hiçbir oyuncu böyle maç ayırt etme düşüncesini aklından dahi geçirmez. Güneş’in serzenişi, kupada yarı final maçının araya sıkıştırılıp, rövanşın 50 gün sonraya bırakılması. Bunun akıl, mantık ile açıklama olamaz.

Kartal ne yapar...

Bu fikstüre baktığımızda en zorlu olanı Şampiyonlar Ligi. Almanya’da rakipsiz olan Bayern Münih, bu kulvarda büyük tecrübe sahibi. Ancak Beşiktaş’ta takipçisi Leipzig’i ne hale getirdiğini hep birlikte gördük. Tur şansını yüzde 51 Kartal olarak tahmin ediyoruz. Şampiyonluk unvanını bırakmak istemeyen Güneş’in ekibi ligde istediği sonuçları alabilecek kapasiteye fazlası ile sahip. Kupada içerde oynayacağı Fenerbahçe derbisinin favorisi.

Adalı kaçtı mı!

2019’da Beşiktaş’ta olağan seçim var. Başkanlık için adı geçen Ahmet Nur Çebi, her ortamda dile getiriyor. Çebi, kader birliği yaptığı Orman ile böyle bir yarışta kesinlikle olmayacak. Diğer küskün yönetici Erdal Torunoğulları da nabız yokluyor. En ciddi rakip olarak görülen Serdal Adalı ise TJK başkanlığına aday oldu. O da şimdiden ‘yokum’ demiş oldu. Adalı’nın ilk seçimde olduğu gibi adaylıktan kaçtığı ileri sürülüyor. Ancak tanıdığımız Adalı, bu tercihini yaparak kaçmadı. Önünü net göremediği için tercih hakkını kullandı. Yıldırım Demirören’in TFF’yi bırakması halinde adaylığı masaya yatırması kimse için sürpriz olmasın.

YORUM YAZ