MENÜ

Bu bir Sağlam kaçış

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sağlam’ın Beşiktaş’a gelmesi yanlıştı, gidişi de öyle oldu. Uygun Sivas’ta, Kafkas Kayseri’de, Sağlam Antep’te, Aybaba Bursa’da, Yanal Trabzon’da başarılı. Acaba Fenerbahçe ya da Galatasaray bunlardan birine takımı emanet eder mi? Asla.
Yeri gelmişken açıklayalım. Başkan o dönem özel uçak ile Ukrayna’ya gidip Lucescu ile anlaşmıştı. Son dakikada ‘gizli güçler’ devreye girip, Sağlam’ın göreve gelmesini sağladı. Yönetim de başta İnönü ve Fulya olmak üzere hükümete yakın görüşte olan Sağlam’dan yararlanma yoluna gitti.
Kharkiv maçının ardından yaşananlar komplodur. Sağlam da buna gelmiştir.
Başkan, teknik ekip, oyuncular ve menacer arasındaki kopukluktan rahatsız. Yarın çok geç kalmamak adına Sağlam’ı göndermek için çare arıyor. Her geçen hafta fakirleşen futbol ve alınan sıkıntılı sonuçlar şampiyonluk için umut olamıyor. Bu bir görüştür, saygı duymak lazım. Bu aşamada Sağlam kaçıyor. Olayı duygusallığa döküp, Seba’ya kadar indirgiyor. Bugüne kadar Seba’nın ismini kendisinden hiç duymamıştık. Sağlam, “Kalsaydım kesin şampiyon olurduk” dedi. İnanmadım. Sağlam şampiyon olamayacağını anladığı için bıraktı. Pekala kalıp, suçladığı kişileri isim isim açıklayabilirdi. Kolay yolu seçti, kovulmadan, kaçtı! Bu ayrılığın takıma olumlu yansıması taraftardan geçiyor. Yeni hoca ve ekibe Hacettepe maçında olduğu gibi destek olacaklar.

YORUM YAZ