MENÜ

Bölünmüşlük

Abone Ol Google News

Beşiktaş öyle bir girdaba sokulmak isteniyor ki, sormayın gitsin. Başkancılar ve karşıtları... Güneş, gitsin-kalsın saplantıları. Takımı sabote eden oyuncu hikayeleri... Ricardo Quaresma kapı önüne konsun saçmalığı... Kaptan Oğuzhan Özyakup sendromu... Ryan Babel’in adının paragöze çıkarılması... Adem Ljajiç başta olmak üzere transfer spekülasyonları... Burak gelsin gelmesin tartışmaları... Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu odaklı söylentiler.... Ardı arkası gelmeyen ve toplasan incir çekirdeğini doldurmayan anlamsız tartışmalar. Koca camia, yapay gündemler ile sarsılmak isteniyor.

Haberin Devamı

Masaya yumruğunu vur başkan

Bütün bu saydıklarımız ve daha onlarcasına dur diyecek bir yönetim maalesef yok. Serdal Adalı kendini soyutlamış. Diğer yöneticiler dışarıda konuşuyor. Atıp tutuyor. Ama toplantıda, icrada sus puslar! Geriye bir numara kalıyor. Başkan Fikret Orman... Başkan artık gereğini yapmalı. Başkan öncelikli olarak Burak transferini olumlu olumsuz kesip atmalı. Para konusunda olduğu gibi Güneş ile yaptığı basın toplantısını yenilemeli. Hoca konusu da böylece bitmeli.

Haberin Devamı

Herkesin dilinde...

Ardından transferlerde ayyuka çıkan menacerler ile Umut Güner ilişkilerine açıklık getirmeli. Ve herkesin dilinde olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu olayını tüm detayları ile aydınlatmalı. Olmayan davalara kesilen faturalar, akraba ilişkisi ile kurulan şirketlere verilen işler... Bunlar bu yönetici, tüm yönetim ve hatta Başkanı töhmet altında bırakıyor. İşin aslı paylaşılmadığı için de herkesin ağzına sakız oluyor. Hayatında bir forma dahi almamış birileri çıkıp, ‘hırsızlık’ suçlamasında bulunuyor. Başkanın bütün bunları apaçık dile getirip noktayı koyması gerekiyor. Aksi durumda; ağzı olan konuşuyor. Camia ışık hızı ile bölünüyor.

Şampiyonluk yakın

Aslına baktığımızda mutlu son Beşiktaş için uzak değil. Kolay da değil. Öncelikli olarak çok iyi bir santrfor, bir gerçek 10 numara ve bir de stoper takviyesi ile takım on yedi olmasa da 15 maç kazanabilir. Bunun yaşanması için başkanın; yönetim, taraftar, takım ve hatta medya ayağını sağlam temellere oturtmasını bekliyoruz. Hem de hemen. Başkanda bu hamle yeteneği, vizyon ve yaptırım gücü fazlası ile var.

YORUM YAZ