MENÜ

Bir var Bir yok

Abone Ol Google News

Üst üste iki maç alan Beşiktaş zirve tırmanışındaydı. Antep deplasmanında seriyi sürdürmek isteyen Sergen Yalçın’ın ekibi; ilk yarı döküldü! İkinci yarının başında kalecisi atıldı. Pes etmeyip eşitliği buldu. Montero ve Vida’nın hataları bardağı taşırdı! İkram goller ile eli boş döndü. Ev sahibi takım, gücü ölçüsünde mücadele edip, altın tepside sunulan üç puanı, geri çevirmedi.

Haberin Devamı

İkramın böylesi

Beşiktaş erken gol bulup, rahatlamak istedi. Bunun için maça hücum ağırlıklı sistem ile başladı. Antep, oyunu kendi alanında kontrol altında tutup, kontra ile cevap verdi. Sürekli sıkışan futbol, seyir zevkini düşürdü. Bu yarıda Larin’in bir şutu yan direkten döndü. Şuursuz baskı sürüp gitti. Kartal son dakika içinde öyle bir gol yedi ki..

Montero, Dicko’yu kaçırdı. Vida ofsaytı bozdu. Ersin yanlış yer tutup, rakibe asist yaptı. Mirallas’tan; VAR uyarısı ile boş kaleye gol geldi: 1-0.

İlk devrede; Oğuzhan-Dorukhan ikilisi hiç katkı veremedi. Ghezzal ile Larin kanatlarda işlemedi. Welinton’un sakatlığı, defansın dengesini bozdu. Geriden ve merkezden yetersiz destek, pozisyon üretilmesine yetmedi.

Haberin Devamı

Heyecan fırtınası

Sergen hocanın Mensah ve Souza hamleleri maçın ritmini değiştirdi. Ataklar daha olgun gelişmeye başladı.

10 yabancı ile oynayan Kartal, tam eşitliği bulacak derken, Ersin atıldı. Hız kesmeyen Beşiktaş 61’de skora denge getirdi. Rosier’in pasında Larin golünü attı: 1-1. Motivasyon kaybı yaşayan Kartal, iki dakika sonra Vida’nın hatasında Muhammet’in ayağından topu ağlarında gördü: 2-1. Maça nokta 90+8’de Kenan’ın golü ile kondu: 3-1

YORUM YAZ