MENÜ

Beşiktaş farka koştu

Abone Ol Google News

Geçen hafta evinde yenilmesine rağmen, birçok pozisyon kaçıran Kartal, Denizli'de fırtına gibi esti. 90 dakika boyunca farka rağmen oyun disiplininden kopmayan Siyah-Beyazlılar, Denizlispor karşısında futbol ve skor şovu yaptı. Sıkıntılı günler geçiren ev sahibi ekip, ikinci yarı eşitliği bulmasına rağmen Beşiktaş'ın etkili futboluna teslim oldu.

Haberin Devamı

Sergen hoca farkı

Belli ki Sergen Yalçın, Antalya yenilgisi sonrası takımına sihirli dokunuşlar yapmış! İlk 11'de yerinde tercihler ile zorlu deplasmana evinde gibi başladı. Kontrollü oyun ve oynayıp kazanma iştahı ilk dakikada kendini belli etti. Öyle ki, stat dışından atılan patlayacı maddeler bile, Kartal'ın olumlu yönünü durduramadı. Sadece kısa bir mola olabildi.

Böyle golcün olsun

Ligde son altı deplasman maçının 5'inde gol atma başarısı gösteren Burak, moral oldu. Ruiz'in vuruşunda kalecinin çıkardığı topu takip edip ağlara göndermesi, klasına yakıştı: 0-1. Henüz 10'ncu dakikada öne geçen Beşiktaş, ilk yarı boyunca üstün olan taraftı. Ljajiç, Atiba, Elneny'nin istekli oyunlarına Lens, Ruiz ve Roco da ayak uydurdu. Denizlispor bu yarıda çok kopuk ve dağınık oynadı. Motivasyon kaybı her hali ile öne çıktı.

Haberin Devamı

Gol yağmuru

İkinci yarıya tempolu başlayan Sergen hocanın ekibi 53'te topu ağlarında gördü. Estupinan, Atiba'nın hatasını affetmedi: 1-1. İşte ne oldu ise bu dakikadan sonra oldu. Kızgın boğaya dönen Beşiktaş; tüm hatları ile yüklendi. Anında reaksiyon verip, golleri sıraladı. 60'da Gökhan'ın şık kafa golü geldi: 1-2. Baskı giderek arttı. N'Koudou 67'de skoru 1-3'e taşıdı. Çıkışa geçen Ljajiç 75'te füze gönderdi: 1-4. Ve maçta son sözü 78'de Diaby söyledi: 1-5

YORUM YAZ